Robin Bengtsson hyllas efter nytagna bilden på Sigrid: "Hon är..."

I september blev Robin Bengtsson och Sigrid Bernson föräldrar till sonen Viggo. Nu möts Robin av hyllande kommentarer på Instagram efter att han delat en nytagen bild på Sigrid och sonen.

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson.
Robin Bengtsson hyllas efter bilden på Sigrid Bernson.

Artisten Robin Bengtsson och professionella dansaren Sigrid Bernson träffades första gången i TV4:s Let's dance 2019. Duon tävlade i programmet som danspartners och under tävlingens gång slog det gnistor mellan deltagarna som senare blev ett par.

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson fick en son

Närmare tre år efter att paret först träffades avslöjade Robin och Sigrid att de väntade barn tillsammans. På Instagram delade de den glada nyheten att familjen utökas och att Wille, Robins son från en tidigare relation, skulle bli storebror.

"En bulle verkar ta lite tid längre tid än de andra.. I september blir Wille storebror och vi alla längtar tills vi får träffa den lille i magen", skrev de.

I september 2022 kom sonen Viggo till världen.

"16/9 tidigt på morgonen så kom den här goa lilla killen ut. Vi är ju såklart tokkära i honom redan och hemma väntar en väldigt nöjd och mallig storebrorsa. Tacksamma och fyllda av kärlek", skrev Robin på Instagram.

Läs mer: Robin Bengtsson och Sigrid Bernson avslöjar namnet på nyfödde sonen

Bilden på Sigrid skapar reaktioner

På sociala medier delar paret med jämna mellanrum bilder från deras vardag tillsammans och då och då smyger Robin Bengtsson in hyllningstexter till kärleken Sigrid Bernson.

"SIGGE (Sigrid) vilken jävla pangperson du är som tagit hand om Wille precis som om han varit din egen. Att se honom springa mot din famn värmer upp den ruggigaste höstdagen", skrev han i oktober 2023.

Under årets påskhelg passade han på att återigen hylla Sigrid. På Instagram delade Robin en bild när Sigrid ammade sonen Viggo.

"Hon är vacker alla dagar. Men idag är hon lite sådär extra, så man blir lite nykär", skrev han under bilden.

I kommentarsfältet hyllas både Robin och Sigrid efter den kärleksfulla texten.

"Hon är så otroligt vacker. Som mamma har det bara blivit vackrare".

"Fint skrivet. Det är dessutom sant".

"Så fin hyllning!".

"Finns nästan inget vackrare än ammande mammor".

"Men vad fint sagt".