Så gick det för paren i 'Gift vid första ögonkastet' 2023

Hur gick det egentligen för årets Gift vid första ögonkastet-deltagare: Alex och Lina, Arvid och Ida, Fredrik och Stina samt för Agust och Carro?

Fredrik, Alex och Ida från Gift vid första ögonkastet 2023.

Årets säsong av Gift vid första ögonkastet börjar lida mot sitt slut. Med endast ett avsnitt kvar har deltagarna fått göra sina val, och därmed valt om de vill fortsätta sina äktenskap eller ej.

Så, vad svarade paren egentligen?

Gift vid första ögonkastet 2023: Agust och Carro

Agust och Carro gick skilda vägar redan i ett tidigare avsnitt. Valet kom efter en tid med en hel del konflikter där de båda hade svårt att mötas i sina olika personligheter och viljor. Du kan läsa mer om det här.

Gift vid första ögonkastet 2023: Alex och Lina

För Alexander och Lina har det även där varit en känslomässig berg- och dalbana – en karusell som till slut landade i att de båda sa att de ville fortsätta vara gifta med varandra.

Gift vid första ögonkastet 2023: Arvid och Ida

Det par som kanske har varit mest intima med varandra – i alla fall baserat på vad som visats i tv – är Arvid och Ida. Ingen kan ha missat det omtalade carbonara-förspelet. Men skulle "sexpastan" leda till att äktenskapet mellan Arvid och Ida fortsatte eller ej? Efter en och annan överraskning blev det ett ja från de båda och äktenskapet fick fortsätta.

Gift vid första ögonkastet 2023: Fredrik och Stina

Fredriks och Stinas stabila relation har tuffat på under hela säsongen, men skulle det bli en fortsättning på denna kärlekssaga? Med ett ja från båda parter blev det så – Fredrik och Stina valde att fortsätta sitt äktenskap även efter inspelningen av Gift vid första ögonkastet.

Hur gick det sen?

Samtliga par som valde att fullfölja inspelningen av Gift vid första ögonkastet valde alltså att fortsätta sina äktenskap.

Men hur gick det för de gifta paren sen? Det får vi reda på först i nästa avsnitt.

Så om relationerna är vid liv än idag, det återstår helt enkelt att se.