Sara Grimlunds gripande ord efter maken Patricks bortgång – skulle firat tioårig bröllopsdag

Det har snart gått nio månader sedan programledaren Patrick Grimlund omkom i en tragisk bilolycka. Tidigare i veckan skulle Patrick och hustrun Sara Grimlund ha firat tioårig bröllopsdag. Istället räknar Sara dagarna utan sin make.

Det var i januari tidigare i år som Lyxfällan-programledaren Patrick Grimlund omkom i en tragisk bilolycka strax utanför Strängnäs. Patrick blev endast 50 år gammal och lämnade efter sig hustrun Sara Grimlund och deras tre barn. 

Tidigare i veckan skulle Patrick och Sara ha firat tio år som gifta. Nu öppnar Sara upp sig om känslorna efter makens bortgång och den stora sorgen han lämnat efter sig. 

Sara Grimlunds gripande ord om maken

På deras tio-årsdag publicerade Sara Grimlund flertalet bilder på sina sociala medier på sig och maken genom åren. Under inlägget skriver hon en gripande text om saknaden efter maken.

"10-årig bröllopsdag – 8 månader och 20 dagar som änka. Du gjorde mig till världens lyckligaste människa Patrick. Din passion och kärlek för mig, barnen och livet var fantastiskt, som ett vattenfall av kärlek som bara pågick. Du älskade oss överallt och överöste oss med kärlek och värme. Jag skulle göra allt för att få uppleva det igen. Hela tiden och om o om igen. Patrick - älskar dig.", skriver Sara.

 Källa: Instagram/@saragolden