Sofia Ståhls nya glädjebesked med Tareq Taylor: "Overkligt"

Ett år efter att förhållandet blev offentlig väljer Sofia Ståhl och Tareq Taylor att ta nästa steg i relationen. Tv-kocken och hälsoprofilen ska bli sambos.
"Det är en overkligt fin mening att skriva", skriver Sofia om flytten på sin Instagram.

Sofia Ståhl och Tareq Taylor.
Sofia Ståhl och Tareq Taylor ska flytta ihop.

Kocken och tv-personligheten Tareq Taylor och hälsoprofilen Sofia Ståhl blev offentlig med deras kärlek för närmare ett år sedan. Paret syns flitigt tillsammans och har en hel del gemensamma projekt i kikaren.

Paret har haft ett distansförhållande sedan de träffade eftersom Tareq bott Malmö och Sofia i Stockholm. Men nu blir det ändring på det, paret ska nämligen flytta ihop.

Tareq Taylor och Sofia Ståhl flyttar ihop

Sofia Ståhl, tidigare PT-Fia, har under de senaste åren bott i en lägenhet i Hammarby sjöstad tillsammans med sin dotter. I ett inlägg på Instagram berättar hon att det är med vemod som den ska säljas.

"Vi flyttar! Jag säljer min lägenhet! JA. Det är en overkligt fin mening att skriva. Vi ska flytta och det innebär att jag behöver sälja min lägenhet. Denna älskade lägenhet som jag köpte för några år sedan, perfekt för mina och Ediths behov då", skriver hon och fortsätter:

"Har trivts så bra på den här gatan och i det här området att jag bott här i nästan tio år totalt".

Även Tareq Taylor delar den glada nyheten på sina sociala medier med texten:

"Vi ska flytta!"

Nya livet som sambos

Vart flyttlasset går har paret ännu inte gått ut med. På Instagram har Sofia fått flertalet frågor om flytten bär ner mot Skåne, där Tareq bor, något hon svarar på med hjärt-emojis.

Men hon har även fått ta emot en hel del gratulationer och lyckönskningar.

– Jag är så glad över det här, tack för allt fint ni skrivit, säger hon i en händelse på Instagram.

Sofia Ståhls lägenhet

Lägenheten som Sofia Ståhl säljer är 56 kvadratmeter stor och ligger i Hammarby sjöstad i Stockholm. Utropspriset för lägenheten är 4 350 000 kronor och säljs av Notar Mäklare Hammarby.