Sola naken – ja eller nej?

Solning är en aktivitet som varje individ kan ha olika syn på hur man ska sola. Ska man sola naken eller iklädd badkläder? Att sola naken kan vara en personlig preferens för vissa människor, då det ger en känsla av frihet och avkoppling. Låt oss se vad Familjelivs forumanvändare har att säga om saken.

Genrebilder. Foto:Pexels
Genrebilder. Foto:Pexels

Att sola naken kan ge en känsla av frihet och eliminera besväret med kläder som måste rättas till. Men samtidigt kan det också väcka frågor om integritet och obekvämhet om andra skulle få syn på en. En användare i Familjelivs forum ser det dock inte som ett problem, och ställer sig frågan om fler kan relatera.

Sola naken – ja eller nej?

Forumanvändarens frågeställning lyder:

"Brukar du sola naken hemma på din tomt/balkong? Jag gör det och älskar frihetskänslan, att slippa kläder som ska rättas till och dessutom slipper man vita fläckar.”

"Jag skulle vilja ha en balkong utan insyn. Nu kan min granne ovanför teoretiskt luta sig långt ut över sitt balkongräcke och se in på i alla fall delar av min balkong. Så därför är jag inte naken på balkongen, men bodde jag högst upp i huset på våningen ovanför skulle ingen ha nån insyn. Bara tallar utanför också. Inga hus från vilka man kan se in. Då skulle jag kanske inte va helt näck men i alla fall mera avklädd."

"Nej, jag solar inte naken mest för att jag inte solar överhuvudtaget. Men om jag var en sån som solade så bor jag perfekt för att göra det."

"Har i praktiken ingen insyn nu heller men känslan påverkar."

"Nej det kan man ju inte göra om folk kanske ser en."

Läs tråden och tyck till själv här!