Sura miner efter Oliver Ingrossos medverkan i Nyhetsmorgon: "Skärpning TV4"

Oliver Ingrossos medverkan i "Nyhetsmorgon" har väckt starka reaktioner hos tittarna. 

Oliver Ingrosso.
Oliver Ingrosso.

Nyligen gästa de kocken och krögaren Oliver Ingrosso, 33, TV4-programmet "Nyhetsmorgon" för första gången. Besöket togs emot med öppna armar av tittarna, som på sociala medier uttryckte att han gärna fick komma tillbaka. 

Oliver Ingrosso tillbaka i "Nyhetsmorgon" 

Sagt och gjort, ett par veckor senare, närmare bestämt på första advent, gjorde Ingrosso sitt andra besök som kock i programmet. Där var han för att laga en adventsmiddag, en italiensk sådan. 

Men den här gången hade tittarna en del att anmärka på. Av kommentarer på sociala medier att döma var de inte helt nöjda med hans sätt att agera i köket. 

"Inga fingrar i munnen"

Under ett inlägg som publicerats på programmets Instagram-konto har det nämligen tittarna en hel del anmärkningar gällande hygien.  

"Vore bra med hygienen. Att slicka dina fingrar och sen ta på maten och lägga upp någon annan ska äta. För övrigt tack för alla tips "

"Hygien är A och O på alla kockar......inga fingrar i munnen, använd handskar....."

"Hur är det möjligt om man är kockutbildad ( om han nu är det ) stå o slicka på fingrarna och hålla på att lägga upp mat till andra och då ta med de slickade fingrarna!!! Skärpning TV4 att ta dit en sk kock att bete sig på det viset."

"Det är inte bara Oliver utan flera kockar som inte är super hygieniska. Ofta torkar kockar av sig med handduken i ansiktet. Och torkar sig om näsan."

"Du är jätteduktig lugn i ditt sätt, det blir ett men! Inte torka dig om näsan, slicka fingrarna när du håller på med mat.." 

"Bry dig inte Oliver"

Andrar håller dock inte med om åsikterna ovan, utan kommenterar istället att det där med hygien är väl inget att klaga på i det här sammanhanget:

"Bry dig inte Oliver, folk måste hitta fel o gnälla, det gör dom på allt o alla."

"Duktig kock och rolig matlagning. Och sluta att böla om hygien, det är dom två som ska äta plus att det är nog renligt i jämförelse med många restauranger."