"Talang"-juryn byts ut – här är de nya medlemmarna

Tidigare i år vinkades Bianca Ingrosso av som en av "Talang"-jurymedlemmarna. Nu kommer beskedet att en större del av juryn byts ut och ersätts med nya kända ansikten.

Stora delar av den tidigare
Stora delar av den tidigare "Talang"-juryn byts ut. Den som blir kvar av de föregående medlemmarna är David Batra, som under 2023 kommer att sitta tillsammans med Johanna Nordström, Helena Bergström och Viktor Norén.

Helena Bergström, Johanna Nordström och Viktor Norén. De är de nya tillskotten i nästa års "Talang"-jury. De välkomnas av David Batra, som har suttit i juryn sedan 2017.

Pär Lernström kvar som programledare för Talang 2023

Programledare för tv-showen blir fortsatt Pär Lernström.

Bianca Ingrosso, Edward af Sillén och Sarah Dawn Finer blir till skillnad från Batra, inte kvar i den kommande juryn.

Läs även: Här är allt du vill veta om Viktor Norén

Helena Bergström, Johanna Nordström och Viktor Norén nya i "Talang"-juryn

Helena Bergström, 58, är skådespelare och regissör. Hon är känd för sin roll som Fanny Zander i 90-tals klassikern "Änglagård" och hon har regisserat bland annat "Se upp för dårarna" från 2007. Hon har också spelat mycket på scener som Dramaten och Stadsteatern.

Johanna Nordström, 26, har den populära podcasten "Ursäkta" tillsammans med Edvin Törnblom. Hon är ståuppkomiker och har under året turnerat med sin show "Ring polisen".

Viktor Norén, 36, är låtskrivare och sångare och gjorde succé i ”Så mycket bättre” tillsammans med sin bror Gustaf Norén, som var tidigare medlem i rockbandet Mando Diao.