Tittarnas förvirring i Farmen – "Vem är Gabriel Meyer?"

Första avsnittet av "Farmen" 2023 har haft premiär och en säsong fylld av tävlingar, drama och intriger väntar. Men efter första avsnittet är det en fråga som fastnat på tittarnas läppar – vem är Gabriel Meyer?

Gabriel Meyer gick hastigt bort sommaren 2022. Pressbild.

"Farmen" 2023 har dragit igång, programmet där 15 deltagare lever på en bondgård och samtidigt tävlar om en halv miljon kronor. Anna Brolin är dokusåpans programledare för tredje året i rad.

Lär mer: Här är alla deltagare i "Farmen" 2023

"Timmarna innan årets farmare intog gården passade vi på att känna av vibbarna i storbondestugan, föga anade vi vilken oförglömlig sommar det skulle bli ute på gården med allt drama, skratt och bus till tårar", skrev Anna Brolin på sin Instagram inför det första "Farmen"-avsnittet.

Det här är Gabriel Meyer

I slutet av premiäravsnittet står texten "Till minne av Gabriel Meyer", samtidigt som ett klipp på en cyklande man visas. Texten har skapar förvirring hos tittarna som nu frågar sig vem denne Gabriel egentligen är.

"Vem är Gabriel Meyer? Stod till minne av han i slutet", kommenterar en tittare på programmets Instagram.

"Skulle vilja ha ett inlägg här om vem Gabriel Meyer var", kommenterar en annan.

När Familjeliv.se når "Farmens" presskontakt Emma Broberg, berättar hon vem den okände mannen är.

"Gabriel Meyer är ägaren till gården som Farmen spelats in på i snart 10 år, och gick hastigt bort i somras.", skriver Emma i ett mejl till Familjeliv.

Våra tankar går till Gabriel Meyers nära och kära.