Tre nya deltagare kliver in i "Farmen" 2023

Två deltagare har självmant valt att lämna "Farmen" 2023. Då gör tre nya deltagare entré i programmet för att tävla om en halv miljon kronor.

Rickard Casterfjord, Artin Ghookassi och Asiatou Touray från 'Farmen' 2023.
Rickard Casterfjord, Artin Ghookassi och Asiatou Touray kiver in i "Farmen" 2023.

"Farmen" 2023 har dragit igång på riktigt och den här veckan valde två deltagare att lämna programmet frivilligt. Det var Karin Kollberg och Andreas Gauffin som valde att packa sina väskor och åka hem. På Instagram berättade Karin om beslutet.

"Det blev mycket bråk och drama, som inte hade behövt bli. Det tog fokus från varför vi egentligen var där, eller mer, varför jag var där", skriver hon och fortsätter:

"Att våga avbryta när något inte känns rätt. Jag är tacksam över att jag valde hoppa av, nu kan jag med stolthet visa mina barn att man äger sina val. Att man väljer vilken person man vill vara".

Läs mer: Farmen-profilens gravidlycka: "Längtar så mycket"

Tre nya deltagare i "Farmen" 2023

In kommer istället tre nya deltagare som gör de andra farmarna sällskap på gården Norra Brandstorp. Med sig hade de även en ko.

Det är 28-årige cateringföretagaren Asiatou Touray, 54-årige terapeuten Rickard Casterfjord och 36-årige processoperatorn Artin Ghookassi.

– Jag känner ändå att jag har hittat min plats på grund av att de saknar arbetskraft och jag är nog det bästa de kan få just nu, jag är arbetskraft, säger Artin Ghookassi

Även Asiatou hittade snabbt sin plats på "Farmen".

– Cia är ju köksansvarig just nu, så jag vill inte gå in och liksom ta över direkt utan jag frågade henne vad hon ville ha hjälpt med och då ville hon att jag skulle sy en trasig klänning, säger hon och fortsätter:

– Men jag längtar tills jag får ta över i köket.