Utmanande bilden väcker starka reaktioner bland Carolina Gynnings följare: "Är barnen stolta?"

Carolina Gynning har nyligen släppt en serie konstverk under namnet "Bad Barbie". En av tavlorna har fått särskilt stor uppmärksamhet och väcker nu starka reaktioner bland hennes följare.

Carolina Gynnings följare ifrågasätter hennes nya konstverk.

Carolina Gynning, 45, blev känd för hela svenska folket när hon medverkade i reality-programmet "Big Brother" 2004. Hon har sedan dess haft en framgångsrik karriär och kan idag titulera sig både som som konstnär, poddare och influencer. 

Följarna rasar mot konstverket: "Vad sysslar du med?"

Carolina Gynning har nyligen lanserat en serie konstverk under namnet "Bad Barbie", vilka har väckt starka reaktioner bland hennes följare. Ett av verken, som hon kallar "Krispullen", har fått särskilt mycket uppmärksamhet. Tavlan skildrar nämligen en kvinna som onanerar i skogen.

"Min nya målning 'Krispullen' från min nya serie 'Bad Barbie'", skriver Gynning till inlägget.

Flera följare har uttryckt sin uppskattning för tavlan och funnit den humoristisk, medan andra varit mer kritiska. En följare ifrågasätter om Carolina Gynning bör dela sådana konstverk med hänsyn till sina barn:

"Är barnen stolta över din konst????"

Det har även uppstått funderingar bland följarna om var man skulle kunna hänga en sådan tavla, samt varför det är ett rådjur med på bilden.

"Undrar var man hänger den där?? Vardagsrummet? Sovrummet? Toan?", kommenterar en följare.

"Varför ett rådjur med i bilden? Vad är ditt budskap med målningen?", skriver en annan. 

"Usch, onanera bredvid djuren? Ser inte friskt ut", kommenterar en tredje. 

Källa: Instagram/@carolinagynning