Vännernas ord om drogerna under Ibiza-resan med Pernilla Wahlgren: "Lite överallt" 

Nyligen spenderade ett gäng mer eller mindre kända kvinnor tillika vänner en helg på Ibiza för att fira en av tjejgängets medlemmar. Men resan dit var långt ifrån spikrak, och väl där kom en och annan drog på tal. 

Pernilla Wahlgren och Hanna Hedlund är två av sex som spenderade en festlig helg på Ibiza tillsammans.

Nyligen var Pernilla Wahlgren på Ibiza tillsammans med ett gäng tjejkompisar. De som var med på resan var bland andra kända profiler som Lena Philipsson, Nanne Grönvall och Hanna Hedlund. Även vännerna Jessica Wahlgren Norman, Lisa Stadell och Sandra Koffner var med på resan. Syftet med tjejresan var att fira nämnda Sandra som nyss fyllt 50 år. 

Men vägen dit var inte en dans på rosor för gänget. Redan på Arlanda stötte de på problem i form av dimma som gjorde att flyget de skulle åka med blev försenat. Detta gjorde i sin tur att Ibiza-gänget missade sitt anslutningsflyg som skulle ta dem från Amsterdam till den spanska ön, något både Pernilla Wahlgren och Jessica Wahlgren Norman samt Hanna Hedlund berättat om i sina olika podcasts. 

Även på Instagram uppdaterades det flitigt om de problem som gänget stötte på i början av sin resa. 

Hanna Hedlund och Jessica Wahlgren Norman om kändistäta Ibiza-resan

Efter mycket om och men kom de iväg och landade till slut på Ibiza. Väl där hade de lite strul med bagaget, men det var inget som hindrade de partysugna födelsedagsfirarna att ge sig ut i natten. 

I podcasten "Å andra sidan", som drivs av nämnda Hanna Hedlund och Jessica Wahlgren Norman, berättar podduon att det florerat en del droger runt dem under vistelsen. 

– Vi står där och dansar och sen kommer det fram en kille och så har han en marijuana-cigg liksom gömd i handen som han ska trycka upp i min mun och bara "vill du ha?", berättar Jessica Wahlgren Norman och poängterar att hon tackade nej. 

Då satte Pernilla Wahlgren ner foten 

De ska sedan ha blivit erbjudna droger en ytterligare gång på resan, men då ska Pernilla Wahlgren ha satt ner foten ordentligt.

– Det var ju någon mer gång vi blev erbjudna och Pernilla direkt bara "no we are no party people", berättar Hanna Hedlund i podcasten och skrattar. 

– Man såg ju drogpåverkade människor lite överallt. I mer utsträckning än vanligt när man är på semester, förklarar Jessica Wahlgren Norman. 

Men oavsett vad de stött på för oklarheter innan och under resan så verkar de haft en riktigt härlig resa!