Zara Larsson ryter ifrån – efter gravidkommentaren

Zara Larsson stöttas av fansen efter kommentarer som rörde hur vidare artisten är gravid eller inte.

Zara Larsson med pojkvännen Lamin Holmén.
Zara Larsson och dansaren Lamin Holmén är tillsammans sedan en tid tillbaka.

Artisten, snart även skådespelaren, Zara Larsson är ständigt aktuell. Hon slog igenom redan som 10-åring när hon vann Talang 2008 efter att ha trollbundit hela svenska folket med sin version av Céline Dions "My heart will go on". Sedan dess har Zara blivit en väletablerad artist med fans över hela världen. Nu tar hon steget in i en ny bransch – nämligen skådespelarbranschen.

Zara Larsson i Netflixfilm

Tidigare i maj kom nyheten om att Zara Larsson gör sin skådespelardebut i långfilmen En del av dig på Netflix. När hon gästade radioprogrammet P4 Extra med Erik Blix berättade hon att det var något hon länge sett framemot.

– Det här är något som jag ändå har velat göra ett tag, att skådespela. Jag tror att det är väldigt kul och jag hoppas att jag är bra på det, sa Zara i intervjun.

Filmen väntas ha premiär hösten 2024.

Ger svar på tal – efter gravidfrågan

Men förutom den kommande filmen, är Zara Larsson även aktuell med nya singeln End of time. När hon gjorde reklam för låtens musikvideo var det en person som undrade om artisten väntade barn.

"Omg är du gravid?????", skrev en personen.

Zara var då snabb med att slå tillbaka mot gravidkommentaren.

"Vad i helvete", svarade artisten.

Larssons fans väljer även dem att ifrågasätta påståendet.

"Det är oförskämt att fråga någon om de är gravida", skrev en person.

"Varför skulle du anta det?", skrev en annan.

Misstog hudvårdsprodukt för graviditetstest

Gravidfrågan kommer på tal även i en annan bild som Zara Larsson nyligen publicerat. Den här gången handlar det om en hudvårdsprodukt som en följare uppfattade som ett graviditetstest:

"Först trodde jag det var ett graviditetstest haha"

Zara Larssons pojkvän

Sedan en tid tillbaka är Zara Larsson och Lamin Holmén ett par. Lamin är en professionell dansare som bland annat synts till som dansare i Melodifestivalen och i en av Zaras musikvideor.