Barnens hårda uppmaning till Mia och Jesper Parnevik: "Lugna ner er"

Mia och Jesper Parnevik har fyra barn, Peg, Penny, Philippa och Phoenix Parnevik, vilka enligt föräldrarna själva ska ha sagt till dem på skarpen när de fått höra om vad de skulle utsättas för under inspelningen av tv-programmet "Parneviks all in!". 

Peg och Penny är två av Mia och Jesper Parneviks barn.
Peg och Penny är två av Mia och Jesper Parneviks barn.

Mia och Jesper Parnevik är aktuella med realityserien "Parneviks all in!" där de checkar av sina "bucketlists" och gör saker som de skulle vilja göra men som de aldrig gjort. 

Och det är minst sagt högt och lågt vad gäller saker de vill utföra. Vissa punkter på listan är riktigt tuffa utmaningar, medan andra är mer lättsamma och roliga. De träffar till exempel Benjamin Ingrosso för att Jesper ska få lära sig att laga mat, och i ett annat avsnitt klättrar paret på utsidan av en skyskrapa.

Varningen från barnen

När Mia och Jesper Parnevik gästar podcasten "Prime Video Talks", som drivs av Alex Schulman och Sigge Eklund, berättar de att de utmaningar de minns mest från inspelningen av programmet är de som som hade kunnat gå riktigt illa:

– Några var ju där det lätt hade kunnat hänt saker, säger Mia Parnevik i podcasten.

"Ni har barnbarn"

Några saker ska till och med ha varit så pass utmanande och riskfyllda att parets barn ska ha sagt ifrån:

– Det gick ju till den punkten att faktiskt ungarna sa till oss att "nu får ni lugna ner er" och "ni har barnbarn och ni är föräldrar och ni vet att det här kan gå snett också, berättar Jesper Parnevik i podcasten. 

– Man är ju inte 25, tillägger Mia. 

Familjen Parnevik med Mia, Philippa, Jesper, Peg, Phoenix och Penny i samband med TV3:s serie 'Parneviks' som hade premiär 2015.
Familjen Parnevik med Mia, Philippa, Jesper, Peg, Phoenix och Penny i samband med TV3:s serie "Parneviks" som hade premiär 2015.