Bilden på Jenny och Niklas Strömstedt får följarna att reagera: ”Jag svimmar”

Jenny och Niklas Strömstedt har varit ett par i 17 år. Nu publicerar de en bild som får följarna att reagera. 

Bilden på Jenny och Niklas Strömstedt får följarna att reagera.

Den omåttligt populära programledaren Jenny Strömstedt, 51, och artisten Niklas Strömstedt, 65, har varit gifta sedan 2011 och tillsammans i närmare 17 år. 

Paret har inga gemensamma barn, men de båda har barn från sina tidigare relationer. Niklas har två söner som han fick ihop med Efva Attling och en dotter tillsammans med Agneta Sjödin. Även Jenny har tre döttrar från sitt tidigare förhållande med Fredrik Östergren

Alla barnen har dock växt upp till den grad att de flyttat hemifrån. Idag lever alltså Jenny och Niklas Strömstedt ensamma i en lägenhet på Södermalm i Stockholm. 

Jenny Strömstedts relation till Niklas dotter Maja

Niklas dotter Maja Strömstedt har gått i sin fars fotspår och har satsat på en karriär inom musiken och spenderar mycket tid i Los Angeles för att jobba på att skriva och spela in låtar. 

Och Jenny verkar ha en väldigt fin relation till sin bonusdotter. När Maja nyligen fyllde 26 år publicerade hon en bild på Maja med texten:

”26 år idag! 17 år i mitt liv. En sån lycka! Grattis älskling” 

Även Maja verkar ha samma uppfattning och deras relation. I en intervju med Hänt har Maja tidigare berättat om relationen till sina bonussyskon och Jenny. 

– Jag är så himla glad att jag har dem och vi är ju ganska nära i ålder. Mika och Kitty skiljer det tre år, från Vanna skiljer det sex år, så vi har ju växt upp ihop och man växer ju ikapp varandra i åldern när man blir äldre. Så vi har ju skitkul tillsammans, sa Maja till sajten då. 

– Jag är jätteglad att jag har fått en ny liten extrafamilj i dem, och i Jenny.

Jennys hyllning till maken på årsdagen

Jenny Strömstedt är inte blyg med att hylla och kärleksförklara sig för de personer hon älskar offentligt. På jubileet för hennes och Niklas första dejt publicerade hon en bild på maken med en text som beskrev den lycka hon kände att ha honom i sitt liv. 

Läs mer: Jenny Strömstedts fina ord om maken på jubileet 

Bilden på Jenny och Niklas Strömstedt får följarna att reagera 

Nyligen gick den prestigefulla galan Polarpriset av stapeln och Jenny och Niklas dök upp på röda mattan tillsammans. På Instagram publicerar Jenny en bildkarusell med höjdpunkter från kvällen och följarna blir helt tagna av hur fina Jenny och Niklas är tillsammans. 

”Nämen ni är så stiliga att jag svimmar!!!”, skriver Carina Berg 

”Wow så läckra ni är”, skriver en annan följare. 

”Så fina ni är tillsammans”, hälsar en tredje. 

”Så snygg du var så även mannen”, kommenterar en fjärde. 

”Vilket par ni är!!!”, hälsar en femte. 

Jenny och Niklas Strömstedt anländer till Polarpriset