Bryter tystnaden om Nour El Refai – efter beskedet om pausen med Henrik Schyffert

Tidigare i år kom beskedet att Henrik Schyffert och Nour El Refai valt att lägga sin gemensamma podcast, "Nours poddelipodd och Henrik" på paus. Sedan dess har det varit tyst från Nour El Refais sida på sociala medier, vilket har resulterat i att många följare börjat undra vad det är som hänt.

Tidigare i år kom beskedet att Nour El Refai och Henrik Schyffert valt att lägga sin gemensamma podcast på paus. Sedan dess har El Refai hållit sig borta från sociala medier.

Det var i januari i år som kärleksparet tillika podduon Henrik Schyffert och Nour El Refai meddelade att deras podcast "Nours poddelipodd och Henrik" tar en längre paus. Sedan podcasten, som tagit flera pauser sedan den startade under 2020, sände sitt sista avsnitt den 11 januari har det varit tyst från Nour på sociala medier. Däremot uppdaterar Henrik Schyffert sin Instagram mycket flitigt.

Bryter tystnaden om Nour el Refai

Men nu bryter de tystnaden om Nour El Refais frånvaro. Det är på podcastens egen Instagram som en följare börjat fundera över var Nour tagit vägen, detta eftersom man varken ser uppdateringar från henne eller kan hitta hennes konto på Instagram.

Efter att frågan ställts kom ett svar med ett besked om hur det ligger till:

"Du är inte blockad. Har inaktiverat kontot."

Följare undrar var Nour El Refai tagit vägen.

Men om det är Schyffert eller El Refai som är avsändare låter de vara osagt.