Carina Berg: Längd, Erik Berg, barn och huset i Danderyd

Här kan du läsa mer om Carina Berg, hennes ålder, längd, barn och hennes och Erik Bergs hus i Danderyd. Det och mycket mer hittar du här!

Carina Berg: Ålder, längd, barn, Erik Berg och huset i Danderyd.
Carina Berg: Ålder, längd, barn, Erik Berg och huset i Danderyd.

Carina Berg är den ständigt aktuella tv-programledaren som synts i program som "Berg flyttar in", "Idol" och i programserien "Berg och Meltzer". Här kan du läsa mer om multitalangen Carina Berg!

Carina Berg: Ålder och längd

Carina Berg är född den 1 november 1977, vilket gör henne till 45 år i skrivande stund. Många undrar också hur lång Carina Berg är. Det rätta svaret på den frågan är omkring 176 centimeter lång.

Carina Berg: Barn

Carina Berg har tre barn, sonen Holger som hon har tillsammans med sitt ex Kristian Luuk, samt sonen Otto och dottern Juno som hon har tillsammans med sin man Erik Berg.

Har gjort tv-program om barnlöshet

Carina och Erik Berg är inte bara livspartners, utan även arbetskollegor då de flera gjort tv-program tillsammans. De har bland annat synts tillsammans i programmet "Bergs drömkåk" där tittarna fick följa med på Bergs husbygge. Det kanske mest uppmärksammade tv-programmet där Carina och Erik Berg är i fokus är "Var fan är storken?", där paret öppet och ärligt delade med sig av sin ofrivilliga barnlöshet de gått igenom. I programmet fick även andra personer som led av ofrivillig barnlöshet ta plats.

Här kan du läsa mer om Carina och Erik Bergs bröllop!

Carina Bergs hus i Danderyd

Carina Berg bor tillsammans med sin man och sina barn i ett hus i Danderyd i Stockholm. Huset, som är på 193 kvadratmeter, gick loss på omkring 18 miljoner kronor.

Carina Bergs relation med Kristian Luuk

Mellan 2005 och 2016 var Carina Berg tillsammans med sin programledarkollega Kristian Luuk. De gifte sig 2008 och fick sonen Holger ihop 2009.

Podcasten med Carolina Gynning

Carina Berg har podcasten "Gynning och Berg hittar sig själva" tillsammans med Carolina Gynning. Podcasten släppte sitt första avsnitt 2019.

Carina Berg på Instagram

På Instagram hittar du Carina Berg på kontot @carinalillyberg.