Carola avslöjar bebislyckan: "Så stolt och glad"

Det händer en hel del i Carola Häggkvists liv, inte bara inom hennes musikkarriär utan också i artistens familjeliv.

Carolas familj har fått ett tillskott i form av en liten nyfödd pojke. På bild: Carola Häggkvist med sonen Amadeus Sögaard.

Carola Häggkvist har barnen Amadues , som föddes 1998, och Zoe, som kom till Carola 2012. Barnen har hunnit bli stora och Carola har sedan barnen föddes både hunnit fira sin 50-årsdag och 40 år med låten "Främling". Livet ser helt enkelt ut att pågå för fullt för Carola, något hennes fans kan följa med på genom artistens Instagram-konto där hon uppdaterar flitigt.

Läs mer: Här är allt du vill veta om Farah Abadi

Carola visar upp bebislyckan

Genom ett av Carolas inlägg fick följarna hänga med på ännu än stor händelse i artistens liv, närmare bestämt ett kärleksfullt möte med familjens senaste tillskott.

"Jag har blivit ’gammelmoster’ åt Denys & Jorindas pigga smarta lilla Hilding! Känns fantastiskt", skriver hon och förklarar att bebisen är barn till hennes systers äldsta son.

"Så stolt och glad är jag tillsammans med er.", tillägger hon.

Förutom en lång text om Carolas kärlek till lilla Hilding och hans föräldrar innehåller inlägget en video där hon syns bära och vagga den nyfödde bebisen i sin famn.

Fansen glada över Carolas bebislycka

I kommentarsfältet strömmar det in kommentarer från flera av Carolas fans som gratulerar henne för tillskottet i familjen.

"Grattis käraste Carola" och "Vilken glädje. Grattis!", lyder flera av kommentarerna.