Carolina Gynnings hårda känga till Viktor Philipson efter beteendet: ”Han skiter ju i...”

Carolina Gynning och Viktor Philipson har varit ett par i dryga fem år. Nu slänger Carolina en känga till Viktor. 

Carolina Gynnings känga till Viktor Philipson

Konstnären och entreprenören Carolina Gynning, 45, och Viktor Philipson, 38, träffades 2019 och det var det kärlek vid första ögonkastet. Men deras förhållande har inte alltid varit helt lätt, genom åren har de både separerat, hittat tillbaka till varandra och fått dottern Vilda tillsammans. 

Carolina Gynning har även två döttrar från en tidigare relation, Alicia och Adele. Familjen består också av flera husdjur och nyligen skaffade sig paret ännu ett djur till familjen och, en ny liten hundvalp som familjen döpt till Frasse

Därför har Carolina Gynning och Viktor Philipson separata sovrum 

Paret sover sedan en tid tillbaka inte i samma sovrum. Något som Carolina tidigare berättat om i podcasten ”Gynning och Berg”. Och problemet började med att Viktor snusar en del i sömnen. 

– Vi har ju haft ett problem ganska länge. Det är det här med Nischtis [Viktors reds. amn.] snus. Han snusar mycket i sömnen och när han gör det rinner det snus ner på kudden. Det byts även snus på nätterna. Han har ett vitt nattygsbord bredvid sin säng där han kletar av snuset, säger Carolina och fortsätter: 

– Det gick ganska kort stund innan jag bestämde mig för separata sovrum. 

 Men det är även dottern Vilda som hindrar paret från att sova i samma säng. Dottern sover i sängen med dem och tar upp ganska mycket plats. 

– Jag har ingen lust att sluta sova med henne. Därför blir Nischti [Viktor reds. amn.] lite utanför och får sova i sitt snus. 

Carolina påpekar att hon faktiskt tycker relationen blivit bättre sen de beslutade sig för att ha separata sovrum, dels för att de slipper se varandras ”äckliga sidor”. 

Viktor Philipson och Carolina Gynning.

Carolina Gynnings känga till Viktor efter beteendet 

I det senaste avsnittet av podcasten delar Carolina Gynning en annan händelse som skapade en mindre konflikt ute i gården på Ekerö. 

Viktor Philipson har nämligen börjat med en ny diet som innebär att man inte äter något på många timmar, vilket resulterar i att han äter väldigt mycket när han väl får äta. Det i sin tur gör att hans mage inte mår speciellt bra. 

– Man blir ju fruktansvärt bajsnödig och illamående. Jag bara ”du har inte ätit på två dagar och nu äter du ungefär vad folk äter under en vecka på 20 minuter, det är inte konstigt att din kropp reagerar”. 

Det stora matintaget gjorde så att Viktor inte kunde sova under natten och missade därmed de inplanerade aktiviteterna familjen hade planerat dagen efter. 

– Män som är som är trötta, det vet vi, det är inte bra. Han vilar hela söndagen och jag var tvungen att ha en trotsig treåring hela dagen, säger Carolina varpå Carina Berg undrar varför Carolina inte släppte in Vilda i Viktors sovrum, så han kunde hjälpta till med dottern. 

– Det kan jag ju inte göra. Det är jättesynd om henne, han skiter ju i henne. Han ligger bara där och sover. Det är rena rama katastrofen.