Carolina Gynnings ord om beslutet att köpa gården utan pojkvännen: "Skilsmässobarn..."

När Carolina Gynning gästar Carina Bergfeldts talkshow berättar hon varför hon inte ville köpa sin nya bostad tillsammans med sin pojkvän Viktor Philipson. 

Carolina Gynning och Viktor Philipson har dottern Vilda tillsammans.
Carolina Gynning och Viktor Philipson har dottern Vilda tillsammans.

I somras köpte konstnären Carolina Gynning, 45, en gård på Ekerö. Köpet gjordes i samband med att hon sålde sitt så kallade "hippiehus" hus på Ekerö

Huset såldes för 12 miljoner kronor, och gården köptes för 18 miljoner. 

När Carolina Gynning gästar Carina Bergfeldts talkshow på SVT berättar hon att hon valt att köpa gården själv, utan sin pojkvän Viktor Philipson, 37. 

Viktor Philipson och Carolina Gynning.
Viktor Philipson och Carolina Gynning.

Anledningen till Carolina Gynnings beslut ska vara att hon inte vill vara beroende av någon annan. Detta har hon kommit fram till genom att ha sett sin egen mamma ha det tufft efter att hon skilt sig, berättar Gynning i programmet: 

– Jag ville köpa den själv. Jag är ett skilsmässobarn och växte upp med en mamma som fick det jättesvårt efter sina skilsmässor.

Hon tillägger: 

– Jag vill aldrig någonsin bli beroende av en man. Därför har jag fixat mitt liv och skapat en drömvärld för mig och mina barn. 

Agneta Gynning och Carolina Gynning.
Agneta Gynning och Carolina Gynning.

Carolina Gynning har tre barn, två döttrar med sitt ex Alexander Lydecker, och en dotter med sin nuvarande pojkvän Viktor Philipson. Gynning och Philipson har varit tillsammans sedan 2019. 

LästipsCarolina Gynning visar upp hemmet på Ibiza – nya bilderna