Casper Janebrink om ålderskillnaden med Therese: ”Kallar mig för surgubbe”

Det skiljer sig 17 år mellan Casper Janebrink och flickvännen Therese. Nu berättar han hur ålderskillnaden märks av. 

Casper om ålderskillnaden med Therese.

Efter att ha varit ett par i över 20 år valde dansbandsprofilen och Arvingarna-sångaren Casper Janebrink, 54, och hustrun Helena Janebrink, 46, att gå skilda vägar 2022. Och bara månader senare avslöjade Casper att han funnit kärleken på nytt och han presenterade sin nya flickvän, Therese Andersson, 36. 

I samma veva kom även beskedet att Casper och Therese väntade barn ihop. Nytillskottet blev Therese första barn och Caspers tredje, då han fick dottern Alice och sonen Felix under sitt tidigare äktenskap. 

Casper Janebrinks son Felix tog studenten sommaren 2024.

Casper om att skaffa fler barn 

Casper och Thereses son Hugo fyller två år i september och till Aftonbladet har Casper beärttat om paret planerar att utöka familjen ytterligare: 

– Jag förstod redan från början när jag blev förälskad att det kunde handla om att starta om på nytt, någonstans kommer det nog att innebära att det kan röra sig om att skaffa barn. Nu kom Hugo in i vårt förhållande ganska snabbt, men jag var beredd på det och kände att vi löser detta, säger Casper till Aftonbladet och fortsätter: 

– För Hugos skull så hade vi kanske velat skaffa ett syskon, men Therese och jag har diskuterat det och vi väldigt nöjda med situationen som den är. Sedan ska man aldrig säga aldrig.

Casper Janebrink och flickvännen Therse.

”Hon kallar mig surgubbe”

Det skiljer sig 17 år mellan Casper och Therese, och ibland märks det att de är uppväxta på olika årtionden. 

– Jag kan märka det på att vi ibland har olika synsätt på saker och ting. Jag är uppväxt på 1970-talet och då var det helt annorlunda än vad det är idag. Therese kan säga att jag är kvar i det gamla och då säger jag att jag har med mig det från jag var liten. Men jag tycker jag har blivit berikad tack vare att Therese är yngre. Hon lär mig en massa saker som jag kanske borde ha lärt mig, haha, säger Casper till Aftonbladet. 

På frågan om Therese tycker att han är lite fyrkantig i sitt sätt svarar han: 

– Jag kan få höra att nu är du väldigt gammal i ditt sätt att tänka och hon kan kalla mig för surgubbe och då svarar jag att det har du faktiskt rätt i.

MISSA INTE: 

Allsång på Skansen 2024: Programledare, datum och hela listan med artister 

Allt om Ludvig Åberg: Flickvän, familj och längd