Casper Janebrink om barnplanerna med 18 år yngre kärleken Therese

För omkring två år sedan kom beskedet att "Arvingarna"-sångaren Casper Janebrink funnit kärleken på nytt, detta i samband med uppbrottet från från tidigare hustrun Helena Janebrink. Nu berättar Casper Janebrink om planerna med nya flickvännen. 

2022 kom beskedet att Casper Janebrink, 54, och hustrun Helena Janebrink, 46, gått skilda vägar. Detta efter att ha varit tillsammans i över 20 år. 

Casper Janebrink och Helena Janebrink 2007.

Samma år kom ytterligare ett relationsbesked från Arvingarna-sångaren då han presenterade sin nya flickvän, Therese Andersson, 36. 

I samma veva som relationsavslöjandet kom nyheten att det nya paret Casper och Therese väntade sitt första barn. 

Casper Janebrink och flickvännen Therese Andersson.

Casper Janebrinks barn 

Casper Janebrink var redan då pappa till två barn, dottern Alice, 20, och sonen Felix, 18. 

Helena, Casper, Alice och Felix Janebrink 2011.

Nu har Caspers och flickvännen Thereses barn, sonen Hugo, hunnit bli nästan två år. I en intervju med Expressen berättar trebarnspappan Casper om hur det ligger till med familjens framtidsplaner. 

Casper Janebrinks barnplaner med Therese Andersson 

Han poängterar först och främst att paret inte har några planer att gifta sig, och inte heller fler barn finns på agendan: 

– Vi har inga planer på att skaffa fler små krabater. Vi är nöjda med lilla Hugo som kräver ganska mycket tid och uppmärksamhet. Han klättrar och håller på och förstår väldigt mycket även om han inte kan uttrycka sig i ord. Vildare än någonsin. Det räcker att man vänder sig i köket ett ögonblick så har han hunnit göra något jäkelskap bakom ryggen på en. Men jag ser fram emot en härlig sommar med familjen, säger Casper Janebrink till tidningen.