Ciara Zelmerlöw flyr landet – efter orden om skakiga relationen med Måns 

Måns och Ciara Zelmerlöw har båda uttalat sig om att de just nu har problem i sin relation. Nu har Ciara tagit sig utomlands. 

Ciara och Måns Zelmerlöw.

Ciara Zelmerlöw gifte sig med artisten Måns Zelmerlöw i september 2019. Sedan dess har de fått två gemensamma barn, Albert och Ossian. I och med relationen med Ciara blev Måns också bonuspappa till hennes äldsta son, Archie, som hon har med sitt ex, Frazer Brent

Den senaste tiden har det stormat en hel del kring paret Zelmerlöw. Ciara Zelmerlöw sågs avfölja sin make på Instagram, något som av många sågs som en markering och ett tecken på att allt inte stod rätt till i relationen. 

Måns Zelmerlöw.

Måns Zelmerlöw: "Kämpar"

Därefter uttalade sig Måns om relationen i Aftonbladet, och berättade då att han och Ciara har det kämpigt i sin relation: 

– Just nu kämpar jag och min fru för att hålla ihop vår relation, sa han till tidningen i maj. 

Ciara Zelmerlöw: "Fullständigt hjärtekrossad"

Därefter uttalade sig även Ciara om relationen, och bekräftade då att den är skakig: 

"Vårt främsta fokus är och kommer alltid att vara våra barns välbefinnande och skydd. Men jag är fullständigt hjärtekrossad", skrev hon i ett mejl till Aftonbladet tidigare i juni. 

Enligt tidningen ska hon även berättat att hon ser på sin och Måns framtid som "osäker". 

Ciara och Måns Zelmerlöw.

Sedan orden om relationen har Ciara Zelmerlöw setts umgås en del med sitt ex, tidigare nämnda Frazer Brent

De som följer Måns och Ciara Zelmerlöw på sociala medier kan även ha sett att de spenderat en hel del tid på olika platser den senaste tiden, Ciara i England där familjen bor och Måns i Sverige. Men nu har även Ciara rest iväg. 

De senaste dagarna har hon synts spendera med en vän på Mallorca, och på Instagram har det dykt upp flera bilder från resan. 

Måns i sin tur, han ser ut att, av Instagram att döma, umgås en hel del med komikern Per Andersson samt barnen Albert och Ossian, i Sverige.