Därför tvingas Anna Brolin flytta till en barack – nu berättar hon: ”På en grusparkering”

Anna Brolin har haft rejält otur med lägenheten som hon införskaffade sig 2023. Nu berättar hon att hon tvingas flytta in i en barack över sommaren. 

Under våren 2022 meddelade TV4-profilen Anna Brolin att hon och maken Jesper Rodhborn har valt att separera, efter nio år som gifta. Under äktenskapet fick de två barn tillsammans, Lionel och Elton

”Vår största kärlek och lycka är våra två underbara pojkar. Så kommer det alltid vara. Och det är dom som är vårt största fokus när vi gemensamt beslutat att gå från att vara föräldrar som är gifta till vara föräldrar som är vänner”, skrev de på sina respektive sociala medier-kanaler. 

Anna Brolin om relationen till ex-maken 

Ex-paret har lyckats behålla en fin relation till varandra och gör fortfarande saker tillsammans med barnen. 

– Det jag kan säga är att deras pappa och jag verkligen har en samsyn i att barnen är det absolut viktigaste och det är jag väldigt, väldigt glad för. Vårt mål är att vara så bra co-parents som det bara går och vi har varit på både skidsemestrar och höstlovssemester ihop, sa Anna i en intervju till Amelia strax efter skilsmässan. 

– Vi har tagit med barnen på gemensamma saker och delar på väldigt mycket. Vi är bra vänner och helt ense i att våra barn är livets största gåva, det mest fantastiska. Barnen är helt otroliga och de förtjänar det bästa tänkbara och det har vi en samsyn i. Jag tycker att barnen har en fantastisk pappa som jag är väldigt tacksam för.

Jesper Rodhborn, Anna Brolin och sonen Elton 2018.

Nya lägenheten drabbades av vattenläcka

Under våren 2023 meddelade Anna glatt att hon köpt en ny lägenhet och att hon var redo att flytta in, något som firades med en stor inflyttningsfest. 

Men lyckan var kortvarig. Bara några veckor efter att Anna flyttat in drabbades hon av en stor vattenläcka i köket som tvingade henne att riva ut stora delar av lägenheten. 

Men lägenheten blev till slut klar. Det tog närmare sex månader för lägenheten att bli klar efter vattenskadan – men sedan kunde Anna och sönerna äntligen flytta in på riktigt. 

Det var inte förrän julen 2023 som Anna kom med en uppdatering och kunde visa upp sitt nya, fina badrum. 

Anna Brolin tvingas flytta till en barack 

Anna Brolin är en välkänd programledare på TV4 och syns frekvent i tv-rutan. Bland annat på eftermiddagarna i ”Efter fem” men även som programledare för olika sportevent. Men under somrarna är hon även högaktuell som programledare för ”Farmen”, ett gig hon haft sedan 2020. 

Och nu börjar det återigen dra ihop sig till inspelningarna av ”Farmen” 2024, i tio veckor kommer programledaren befinna sig i Småland. 

Men att vara programledare är inte så glamouröst som man kan tro. Det är inga lyxiga loger, glitter och glamour under de veckor som inspelningarna äger rum. 

– Alltså, vi bor i baracker. Väldigt enkla byggbaracker helt enkelt, på en grusparkering mitt i Skillingaryd i Småland. Det ser ganska o-charmigt ut när man tittar på det från håll, men det är faktiskt ganska mysigt. Det är lite summer camp-känsla, det känns som att man är på sommarläger på nytt, säger Anna till Expressen

Men bristen på lyx är inget som stör Anna. Hon tycker snarare att det är lite härligt.

– Vi blir ett väldigt tajt gäng som jobbar. Man skulle helt klart kunna sätta upp lite kameror där och få rätt bra och dramatiskt innehåll till en spin off-serie. 

Lästips: 

Allt om Felicia Truedsson: Längd, tv-serier och Edvin Ryding

Allt om Christian Bauer: Barn, jobb och Pernilla Wahlgren