E-types starka ord om familjelivet – så är det att vara pappa till många barn

I den nya SVT-dokumentären "E-type – the way I wanna live" beskriver Martin "E-type" Eriksson känslan av att helt plötsligt vara en pappafigur för inte bara ett barn, utan flera stycken. 

E-type och Melinda Jacobs.

Den senaste åren har det hänt en hel del i Martin "E-type" Erikssons liv. I början av 2022 blev det officiellt att han hade hittat kärleken i Melinda Jacobs

Fick dottern Izadora januari 2023

Samma år gick de ut med att de väntade sitt första barn tillsammans och i januari 2023 blev de föräldrar till en liten flicka, Izadora

Gifte sig i september 2023

I september i år blev E-type och Melinda Jacobs äkta makar då de gifte sig i Vadstena slott. 

I och med förhållandet med Melinda Jacobs blev han inte bara gift och pappa för första gången. Han fick även flera bonusbarn på köpet. 

E-type om att vara pappafigur 

Melinda Jacobs har nämligen både egna biologiska barn sedan tidigare, men hon är och har också varit familjehemsförälder i många år. 

– Melinda har ju barn sedan tidigare, ganska många barn. Tre döttrar som är tio, sexton och arton. Sen har hon två små barn och för de två små barnen på två och fyra år där håller jag på att bli en pappafigur för dem, berättar Martin "E-type" Eriksson i den nya SVT-dokumentären "E-type – the way I wanna live". 

Han förklarar att för honom är det ibland svårt att ta in att det nu är han som är pappan barnen ropar efter: 

– Jag är inte hundra på att tvååringen vet vad "pappa" betyder, men han kommer ju jollrandes allt vad han orkar genom köket och bara "pappa!". Fortfarande varje gång vänder jag mig om och bara "var då?" och sen inser jag att det är jag.