Efter Biancas singelbesked – så är Phillipe Cohens relation till familjen Wahlgren-Ingrosso idag

Efter nästan tio år i ett av- och påförhållande har Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen gjort slut igen. Hur ex-pojkvännens relation till familjen Wahlgren-Ingrosso ser ut nu har de inte pratat öppet om, men kanske utgör handlingar (på Instagram..) starkare markörer än ord?

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har gjort slut.

Det är numera ingen som behöver tveka i frågan om Bianca Ingrosso är singel eller inte. Att hon och Phillipe Cohen har gjort slut är nu ett faktum, vilket hon bland annat pratar om i sin senaste Youtube-video.

– Bibbi är singel. Så jävla roligt, säger hon.

Dessutom verkar influencern vara mycket lycklig i sitt nya liv som singel.

– Jag har typ aldrig mått såhär bra. Det är helt fucking otroligt, säger hon i videon.

Vilka i familjen Wahlgren-Ingrosso följer Phillipe Cohen?

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har blivit ihop och gjort slut flera gånger under nästan tio års tid. De har setts fira högtider ihop, åka på semestrar och gå på ett stort antal middagar tillsammans med deras respektive familjer under åren som gått. Men hur ser relationen mellan familjen Wahlgren-Ingrosso och Phillipe Cohen ut idag? Följer mamma Pernilla Wahlgren Phillipe Cohen på Instagram, eller har hon gjort en markering och slutat följa dotterns numera ex-pojkvän?

Som det ser ut nu så följer brorsorna Oliver och Benjamin Ingrosso systerns ex-pojkvän. Och Phillipe, han följer Ingrosso-bröderna tillbaka.

Även Bianca Ingrossos pappa, Emilio Ingrosso, följer Phillipe Cohen och han följer honom tillbaka.

Pernilla Wahlgren följer fortfarande Phillipe Cohen på Instagram, och Phillipe henne. Däremot har Pernilla Wahlgrens pojkvän, Christian Bauer, och Phillipe Cohen valt att inte följa varandra.

En som inte heller följer Phillipe Cohen är Biancas yngsta bror, Theo Wahlgren. Däremot följer Cohen Theo.

Mellan Bianca Ingrossos mormor, Christina Schollin, och Phillip Cohen är det däremot tvärtom. Schollin följer barnbarnets ex-pojkvän, men Cohen följer inte Schollin.