Efter uppbrottet från Korosh – Laila Bagge kritiseras för bilderna: ”Du har börjat...”

Laila Bagges följare kritiserar hennes bilder på Instagram efter uppbrottet från Korosh Kananian i april tidigare i år. Nu sätter hon ner foten. 

Laila Bagge möts av kritik efter uppbrottet från Korosh.

I slutet av april meddelade tv- och radio-profilen Laila Bagge, 51, att hon och sambon Korosh Kananian, 33, har gått skilda vägar efter nio år tillsammans.

På Instagram skrev Laila ett inlägg där hon berättade om uppbrottet: 

”Kära ni, vill att detta ska komma direkt från mig. Jag och Korosh har haft nio underbara år tillsammans, nu är vi i en ny fas, sedan en tid tillbaka har vi bestämt oss för att gå skilda vägar som vänner” 

Läs mer: Laila Bagge om uppbrottet från Korosh – ärliga orden 

Laila Bagge möts av kritik efter uppbrottet  

Sedan uppbrottet har Laila lagt upp bilder på sig själv på Instagram och visar upp sitt härliga liv. Hon har varit på semester på Rhodos, åkt båt och spenderat tid med sina barn. 

Hon har även lagt upp fler bilder på sig själv än vad hon tidigare gjorde. Något som följare har reagerat på: 

”Laila jag stengillar dig men vad har hänt du har börjat fota dig själv ofta snälla bli inte som Bianca”, skriver person på Lailas Instagraminlägg. 

Dum fråga måste man fota sig själv hela tiden?”, skriver en annan.

Att du är singel är nog ingen som inte fattat”, kommenterar en tredje.  

Flera personer kommenterar även hennes klädval i videon. Laila Bagge bär nämligen en vit, kort klänning: 

”Har du ingen kortare klänning?” 

”Lite väl kort klänning. Hon är inte 20 längre”

”Kortkort ska bäras av unga töser och inte tanter”, 

Laila ryter ifrån efter kommentarerna om klänningen

Att Lailas korta midsommarklänning provocerade folk är något som hon nu väljer att sätta ner foten mot. I ett inlägg skriver hon en längre text där hon beklagar hon sig över de hårda orden hon har fått utstå under den senaste tiden. 

”Är det inte lite konstigt att vi år 2024 reagerar på om någon har kort kjol som är över 50? Att dessutom försöka ”shamea” och känna att man behöver berätta att det inte är ok pga ålder, för någon man absolut inte känner är för mig helt obegripligt” 

Hon fortsätter: 

”Jag kommer alltid låta mitt inre bestämma om hur jag känner mig och hur jag ser på mig själv, inte hur allmänheten gör det och vilka normer som samhället skapar som man anser att man ska leva efter. Är det något jag har lärt mig så är det att, leva mitt liv som jag vill. Att leva ett liv man förväntas att leva gör ingen lycklig, och jag väljer lycka alla dagar i veckan, det är ju det som får oss att leva länge tror jag!”

Lästips: 

Roliga saker att göra med barn i Stockholm, Göteborg och Malmö

Sommarlov på SVT 2024 sändningstider, artister och programledare