Efter uppbrottet – Hanna Hedlund visar upp kroppsförändringen: ”Såå jäkla nöjd”

Hanna Hedlund har i flera veckor delat med sig av sin tuffa träningsresa på sociala medier. Nu visar hon upp kroppsförändringen. 

Hanna Hedlund visar upp kroppsförändringen.

För ungefär tre år sedan meddelade artistparet Hanna Hedlund och Martin Stenmarck att de skulle skilja sig. Paret hade då varit gifta i fem år, men tillsammans i över 20 år. Under den långa relationen fick paret tre barn ihop: Saga, Love och Ida

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck 2010.

Något år efter att skilsmässan blev offentlig hittade Hanna kärleken på nytt. I podcasten ”Å andra sidan” berättade hon att hon dejtade en man, som hon då valde att hålla bakom rampljuset. Däremot talade hon med värme om mannen och den nya relationen. 

– Jag längtar efter han jag tycker luktar gott. Han kommer på fredag, sa hon i ett avsnitt av podcasten sommaren 2023. 

Den nya relationen höll dessvärre inte mer än ett år. Våren 2024 berättade Hanna nämligen att relationen tagit slut: 

– I min verklighet har det varit så i flera månader i alla fall, att jag är singel, sa Hanna i podcasten då. 

Hanna Hedlunds dejtingliv: ”På Tinder” 

Samtidigt som hon avslöjade att relationen tagit slut så berättade Hanna att hon var sugen på att träffa kärleken igen och var eventuellt redo att ge sig ut i Tinder-djungeln. 

– Nu är jag ju där att jag verkligen kan tänka mig att vara med på Tinder. 

Däremot känner hon sig lite osäker på att ge sig ut på Tinder som offentlig person, eftersom hon hört många historier om personer som lurats genom att låtsas vara någon annan. 

– Den där känslan av att de fått en bild om vem man är som kanske inte stämmer överens. Man vet inte heller om vissa tycker det är kul eller avskräckande, säger hon i podcasten. 

Delar med sig av träningsresan 

Om det blir någon Tinder-dejt för Hanna under sommarsemestern, återstår att se. Men något hon definitivt lagt tid och energi på under våren är träning och hälsa. Hanna meddelade i vintras att hon satsar på att vara i sitt livs form tills dess att hon fyller 50 – vilket är i januari 2025. 

För att nå det målet påbörjade hon träningsprogrammet ”16 weeks of hell”, som är en ganska extrem metod som pågår i fyra månader. Man får ett kostschema som inkluderar exakt vad man ska äta varje måltid under de veckorna, samt ett träningsupplägg.  

Under våren har Hanna uppdaterat om sin resa på sociala medier. 

Hanna Hedlund visar upp kroppsförändringen  

Nu är Hanna på sluttampen av sin resa och har inte många veckor kvar. Och hennes hårda slit har sannerligen givit henne resultat. På Instagram visar hon upp en video där hon häver sig upp på en stång, en så kallas chin – en väldigt tung övning. 

”Alltså!!!! Fyra veckor kvar och jag kan göra iallafall en chin!! Med gummiband iof men Såå jäkla nöjd.”, skriver Hanna till videon. 

På senaste har hon även lagt upp en del bilder på sig själv där hon visar upp sin vältränade, starka kropp.