Ellen Bergström och Niclas Lij har gått skilda vägar – berättar om uppbrottet

Komikern och skådespelaren Ellen Bergström och Bachelor-profilen Niclas Lij har gjort slut efter fem år ihop. Nu berättar Bergström om uppbrottet i ett känslosamt inlägg på Instagram.

Ellen Bergström och Niclas Lij har gjort slut.
Ellen Bergström och Niclas Lij har gjort slut.

Ellen Bergström, 33, och Niclas Lij, 37, har gjort slut. Det berättar Bergström i ett långt inlägg på Instagram där hon även förklarar att anledningen bakom uppbrottet är att det inte finns någon kärlek kvar.

"Vi älskar varandra, men kärleken finns inte kvar.. Vi har försökt och försökt men kommit fram till att det inte går.", skriver Ellen Bergström i inlägget och förklarar även att det var ett halvår sedan de bestämde sig för att gå isär.

Ellen Bergström och Niclas Lij fick dottern Elsy 2020. Att gå skilda vägar när man har barn ihop är något som Bergström i inlägget beskriver som tufft:

"Det jobbigaste tycker jag är tanken på att vi inte kommer vara en familj. Att behöva förklara för Elsy.. :( inte kul. Det var ju inte så här vi ville att det skulle bli, men vi har fått världens finaste dotter och vi kommer göra allt för att hon ska må bra!"

Ellen och Niclas blev tillsammans en kort tid efter att 2017 års säsong av Bachelor – där Niclas var ungkarlen som sökte kärleken – sändes.