Erik och Carina Berg berättar om storslagna frieriet: "Grinade båda två"

Erik och Carina Berg har idag två barn ihop, och Carina har sonen Holger från ett tidigare förhållande med Kristian Luuk. Nu berättar paret Berg om hur det gick till när de förlovade sig.
– Det var fint. Vi grinade båda två, berättar Carina när hon och Erik gästar "Hellenius hörna" 

Erik och Carina Berg.
Erik och Carina Berg.

Erik Berg, 34, och Carina Berg, 46, blev ett par 2017. Sedan dess har de fått två barn, sonen Otto som är född 2019 och dottern Juno född 2021. De har även renoverat hus och släppt flera tv-program ihop. 

De har även gift sig, och nu berättar paret om det storslagna frieriet. 

Så friade Erik Berg till Carina Berg

Det är när Erik och Carina Berg gästar David Hellenius i "Hellenius hörna" som det kommer fram att parets förlovning, som skedde sex månader in i förhållandet, ägde rum på en fotbollsarena i Köpenhamn. 

Carina Berg hade blivit lotsad till en röd matta som var placerad i mitten av fotbollsplanen. Väl där fick hon syn på en stor skärm där Erik dök upp, iklädd en mask från en karaktär i filmen Batman. 

– Vi hade ett litet internt skämt om att jag gillade att prata som Bane i Batman-filmen. Vi tittade på Batman ganska mycket och Carina skrattade ofta när jag körde den, säger Erik Berg i "Hellenius hörna".

Carina och Erik Berg.
Carina och Erik Berg.

"Vi grinade båda två"

Efter att Carina Berg fått se sin då blivande fästman iklädd mask på en stor skärm i en fotbollsarena, blev hon beordrad att gå vidare runt i fotbollsarenan tills hon till slut kom upp på taket på fotbollsarenan:

– Till slut kommer jag till en hiss som åker upp och så öppnar sig dörrarna och då är vi uppe på taket. Och längst ut vid kanten vid massa blommor och facklor och röd matta så står Erik och väntar och så är det en man i frack som spelar piano och en annan som sabrerar en champagne. 

– Då började jag bara skratta och darra för det var "time to meet my destiny" där, säger hon och tillägger sedan:

– Det var fint. Vi grinade båda två och du gick ner på knä. 

Paret Berg gifte sig 2018.