Farah Abadi öppnar upp om tiden efter pappans död: "Kände ingenting"

Farah Abadi är tillsammans med Jesper Rönndahl programledare för årets upplaga av "Melodifestivalen". Under fredagen intervjuas Farah Abadi av sin programledarkollega Carina Bergfeldt och berättar då om sin avlidne pappa.

När Farah Abadi gästar Carina Bergfeldt berättar hon om relationen till sin idag avlidne far.
När Farah Abadi gästar Carina Bergfeldt berättar hon om relationen till sin idag avlidne far.

Farah Abadi är just nu högaktuell som programledare i "Melodifestivalen", som under morgondagen når sitt finalavsnitt. I samband med lördagens final gästar Abadi SVT:s intervjuprogram "Carina Bergfeldt" där hon, som vanligtvis inte delar med sig särskilt mycket av sitt privatliv i media, berättar om något så privat som sin pappas bortgång.

Därför sade Farah Abadi upp kontakten med sin pappa

När Farah Abadi gästar "Carina Bergfeldt" berättar hon om sin idag avlidne pappa, som hon sade upp kontakten med för tio år sedan. Detta efter att han några år tidigare lämnat Farahs mamma för en annan kvinna. Uppbrottet skedde på ett sätt som Farah Abadi upplevde som mycket fräckt, berättar hon i avsnittet.

– Han bara gick hemifrån och sen kom han liksom inte tillbaka. Jag tycker inte man gör så.

Farah Abadi om känslorna efter pappans död

För ett par år sedan gick Farahs pappa bort – ett besked som hon berättar inte fick henne att känna någonting.

– Jag kände ingenting. Alltså ingenting, och det var också sorgligt att jag liksom inte kände något alls. Jag trodde att jag skulle vara ledsen, men så var jag inte det, säger Farah Abadi och förklarar att hon känner att henens far "dog" för honom mycket tidigare än han faktiskt gjorde det på riktigt.

Avsnittet sänds på SVT fredagen den 10 mars klockan 21 och går att se på SVT Play.