Felix Herngren har sex barn – så ser de ut idag 

Felix Herngren har sex barn och ett bonusbarn. Spana in hur de ser ut här! 

Felix Herngren är pappa till sex barn.

Felix Herngren är skådespelaren och regissören som ligger bakom produktioner som "Solsidan", "Bonusfamiljen" och "Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann". 

Han är själv med i "Solsidan", där han spelar karaktären Alex. Faktum är att hans dotter, Iris Herngren, är med i serien. Hon spelar Alex och Annas (Mia Skäringer) dotter Wilma. 

Tre barn med Jenny Myrberg 

Felix Herngren fick barn redan som 24-åring, då med en kvinna vid namn Jenny Myrberg. Felix och Jenny var gick skilda vägar 2003, men under sin tid tillsammans fick de tre barn: Fanny, Vera och Leo. 

Tre barn med Clara Herngren 

Efter relationen med Jenny, som slutade med en otrohet, blev han tillsammans med Clara Herngren, då Byström. Felix och Clara gifte sig 2005 och har idag tre barn tillsammans: Bill, Iris och Lisa. Clara har även sonen Nils från ett tidigare förhållande. 

Felix Herngren har således sex barn och ett bonusbarn. Spana in hur de ser ut nedan! 

Felix Herngrens och Jenny Myrbergs barn 

Fanny Herngren Rosén 

Felix Herngrens äldsta dotter Fanny är 33 år gammal. Hon jobbar, till skillnad från många av sina syskon och sin pappa, inte med tv och film. 

Vera Herngren 

Vera är 28 år gammal och har gått i sin pappas fotspår och jobbar även hon som skådespelare och manusförfattare. Hon syns bland annat i tv-serien "Likea". 

Vera Herngren.

Leo Herngren 

Leo är 23 år och har även han medverkat i tv-produktioner, "Torpederna" och "Hundraåringen som gick ut genom fönstret och försvann". 

Felix Herngrens och Clara Herngrens barn 

Bill Herngren 

Bill är 17 år och har även han medverkat i "Hundraåringen som gick ut genom fönstret och försvann". 

Bill och Felix Herngren.

Iris Herngren 

Iris är 13 år gammal och spelar som tidigare nämnt Wilma i "Solsidan". Hon har även varit med i "Hundraåringen som gick ut genom fönstret och försvann" och "Folk med ångest". 

Lisa Herngren 

Lisa är 10 år och har än så länge inte äntrat sin pappas bransch. 

Nils Byström 

Nils är son till Clara Herngren, och därmed bonusson till Felix. Nils är 22 år gammal. 

LästipsFelix Herngrens miljonregn – så mycket tjänar han