Fina hyllningarna till Benjamin Ingrosso på födelsedagen: "Så stolt"

Den populära artisten Benjamin Ingrosso fyller år. Nu hyllas han på sociala medier.

Benjamin Ingrosso fyller 26 år!
Benjamin Ingrosso fyller 26 år!

Benjamin Ingrosso gör snart sin sista spelning på sin första egna turné. Spelningen kommer äga rum den 15 september på Gröna Lund i Stockholm, och precis som under de föregående spelningarna under turnén kommer det populära artisten säkerligen locka till sig en riktigt stor publik.

Benjamin Ingrosso: "Känns bra och spännande att bli äldre"

Men turnéns sista spelning är inte den enda stora händelsen som äger rum i veckan. Benjamin Ingrosso fyller nämligen år den 14 september, alltså dagen innan spelningen på Gröna Lund.

"Fyller 26 år idag, och ärligt talat känns det bra och spännande att bli äldre. Jag är så tacksam för alla otroliga människor jag är omringad av", skriver födelsedagsbarnet själv på sin Instagram.

Hyllas på födelsedagen

Men han är inte den enda som uppmärksammat födelsedagen. Även Pernilla Wahlgren, Emilio Ingrosso och Susanne Nordström, Benjamins gudmor, har gratulerat honom offentligt på sociala medier.

"26 år sedan jag var med på Benjamins magiska förlossning. Peppade Pernilla och klippte navelsträngen på killen som föddes med segerhuva", skriver Susanne Nordström.

"Stort grattis på din födelsedag. Vilket underbart år du har gjort med allt du har tagit till dig! "Magiskt" som du vet är jag så stolt över dig!!!", skriver Emilio Ingrosso.

"Idag är det på dagen 26 år sedan jag födde den här lille prinsen! Susanne Nordström klippte navelsträngen efter att han kommit ut med segeruva! Det betyder att det kommer bli något stort av honom – sa barnmorskan. Så rätt hon hade!", skriver Pernilla Wahlgren.

Under Benjamins egna inlägg om födelsedagen strömmar det nu in gratulationer från både nära och kära till den nyblivna 26-åringen.

Vi säger stort grattis till Benjamin Ingrosso!