Gift vid första ögonkastet-profilen har hittat kärleken: "Vann lotteriet"

Fjolårets säsong av "Gift vid första ögonkastet" var fylld med både kärlek, missmatchningar och dramatik. I slutet av säsongen var det endast ett par som valde att fortsätta sitt äktenskap, ett par som senare valde att gå skilda vägar. Men nu har "Gift vid första ögonkastet"-profilen, närmare bestämt Jonas Lundmark, hittat kärleken igen.

Gift vid första ögonkastet-profilen Jonas Lundmark har hittat kärleken!
Gift vid första ögonkastet-profilen Jonas Lundmark har hittat kärleken!

Förra årets "Gift vid första ögonkastet" är en säsong att minnas. Det som startade som ett giftermål höll inte alltid ända in i mål. Till slut återstod det endast ett par som valde att gå vidare med sin relation efter att programmet tagit slut, närmare bestämt Jonas Lundmark och Louise Gustafsson.

Louise och Jonas skilde sig efter "Gift vid första ögonkastet"

I avsnittet där tittarna fick reda på vad som hände efter inspelningen av "Gift vid första ögonkastet" berättade Jonas och Louise att de hade ett bra halvår tillsammans. Men till slut beslutade de sig för att gå skilda vägar, vilket av deras ord att döma inte var ett helt lätt beslut:

– Tyvärr upprepade sig samma mönster, så jag är nybliven singel sen några dagar. Så jag är lite sorgsen när jag sitter här idag, sa Louise Gustafsson då.

– Det är tufft, det är sorgligt, såklart, sa Jonas då.

Jonas från Gift vid första ögonkastet har hittat kärleken

Ex-paret uttryckte också sin respekt, men också ledsamhet kring separationen på Instagram – en plattform där man kan se att Jonas Lundmark hittat kärleken igen.

Jonas Lundmark ses idag tillsammans med Stina Force, en småbarnsmamma som är lite av en "microinfluencer" på Instagram. I hennes flöde syns idag flera bilder på "Gift vid första ögonkastet"-profilen.

"Jag vann lotteriet", skriver hon under ett bildspel på sin nyfunna kärlek som hon publicerat på sin Instagram.

Länge leve kärleken!