Här är allt du vill veta om Malin Stenbäck

Malin Stenbäck blev känd som Praktikant-Malin med hela svenska folket när hon praktiserade hos Gry Forsell i radioprogrammet "Mix Megapol". Idag är hon en framgångsrik tv-programledare för program som "Bachelor" och "Biggest Looser". Är du nyfiken och vill veta mer om Malin Stenbäck? Här kan du läsa mer om hennes familj, karriär och hur hon avslöjade att hon var gravid.

Malin Stenbäck är programledare för bland annat 'Bachelor' och 'Bachelorette'. Här kan du läsa mer om hennes pojkvän, barn, graviditet och karriär.
Malin Stenbäck är programledare för bland annat "Bachelor" och "Bachelorette". Här kan du läsa mer om hennes pojkvän, barn, graviditet och karriär.

Malin Stenbäck är en av TV4:s kanske mest aktuella TV-programledare. Hon syntes nyligen i den senaste säsongen av det omåttligt populära dejtingprogrammet "Bachelor", vars säsong nyligen nådde sitt slut. Men det skulle inte ta många dagar innan Stenbäcks programledarinsats syntes i rutan igen. Nu är hon aktuell med en ny säsong av "Bachelorette", även det ett dejtingprogram på Sjuan och TV4 Play. Hon är även ny programledare för "Biggest Looser" – ett program som Anna Brolin tidigare varit ansiktet utåt för. Här kan du läsa mer om den framgångsrika programledaren Malin Stenbäck.

Malin Stenbäck var gravid under inspelningen av Bachelor och Love Island

Under våren 2019 avslöjade Malin Stenbäck att hon och sambon Petter Molund väntade barn. Gravidmagen var med på inspelningen av både "Bachelor" och "Love Island" som Stenbäck var programledare för det året. Till slut, närmare bestämt i oktober 2019, kom parets son Elias till världen.

"15 oktober 2019, då livet blev helt komplett med vår lilla son Elias", skrev den nyblivna mamman på sin Instagram då.

Malin Stenbäck: Barn

Idag har Malin Stenbäcks son Elias hunnit fylla tre år. På Instagram delar Malin ofta med sig av bilder på familjen, och sonens födelsedag är inte ett undantag.

"Tre år. TRE. Ha den äran mitt hjärtas ljus. Du är allt", skrev hon nyligen under en bild på sonen.

Blev känd som Praktikant-Malin

I samma veva som hon avslöjade sin graviditet meddelade Malin Stenbäck att hon valt att sluta på "Mix Megapol" – radioprogrammet som hon till en början medverkade i som praktikant. Malin blev snabbt en favorit hos lyssnarna, mer känd som Praktikant-Malin. Från radion har hon sedan blivit en etablerad programledare på TV4, inte minst för dejtingprogram som "Bachelor" och "Bachelorette".

Läs mer: Här är allt du vill veta om Farah Abadi

Programledare för Bachelor och Bachelorette

Idag förknippas Malin Stenbäck mer som programledare för "Bachelor" och "Bachelorette" än som Praktikant-Malin. Stenbäck har en stor stor roll i programmet som den som kommer med både roliga och tråkiga besked till deltagarna. Dessutom är hon själv väldigt engagerad i programmet och det som händer deltagarna, något som framför allt syns i extraprogrammen "Tjejerna avslöjar allt" och "Killarna avslöjar allt" där Malin Stenbäck inte håller tillbaka känslorna.

Malin Stenbäck: Ålder

Malin Stenbäck är född den 6 februari 1987, vilket innebär att hon är 35 år idag.

Malin Stenbäck: Instagram

På Instagram heter Malin Stenbäck @praktikantmalin.

Lästips: Barnen, Korosh och pappan – här är allt du vill veta om Laila Bagge