Här är allt du vill veta om Messiah Hallberg

Messiah Hallberg är idag en etablerad komiker som synts i tv-program som "Parlamentet" och "Ballar av stål". Idag är han programledare för "Svenska nyheter" – en roll han tagit över efter Kristoffer Appelquist. Här kan du läsa mer om komikern Messiah Hallberg.

Messiah Hallberg är ny programledare för 'Svenska nyheter'. Här kan du läsa mer om komikerns familj, poddar och om relationen till Alex Schulman.
Messiah Hallberg är ny programledare för "Svenska nyheter". Här kan du läsa mer om komikerns familj, poddar och om relationen till Alex Schulman.

Messiah Hallberg är ny programledare för SVT:s "Svenska nyheter" – ett satirprogram som tar upp händelser som skett den senaste veckan. Hallberg syns därför numera på SVT varje fredag på bästa sändningstid. Är du nyfiken på Messiah Hallberg och vill veta mer om den framgångsrike komikern? Läs mer här!

Messiah Hallberg: Partner och barn

Messiah Hallberg är tillsammans med Christina Nordhager. Paret, som träffades 2007, har två barn tillsammans: Nils, 11, och Louise, 14.

Ex till Alex Schulman

Christina Nordhager var tidigare tillsammans med Alex Schulman, något som Schulmans nuvarande fru Amanda Schulman pratat om i sin podcast "Fredagspodden".

Messiah Hallbergs uppväxt och var bor han idag?

Hallberg är född och uppvuxen i Stockholm. Där bor han än idag.

Hur gammal är Messiah Hallberg?

Messiah Hallberg är född den 18 januari 1984, vilket gör honom till 39 år idag.

Karriär som komiker

Messiah Hallberg har en gedigen karriär som komiker. Han har varit med i program som "Parlamentet" och "Ballar av stål" och har turnerat med flera stand up-shower.

Han har även skådespelat i serien "Finaste familjen".

Hörs i podcasten "The daily Messiah"

Idag driver Hallberg podcasten "The daily Messiah" tillsammans med Klara Doktorow och John Willander Lambrell. Kanske känner du igen John och Messiah från en annan podcast? De har nämligen haft podcasten "Geniförklarat" tillsammans med Christina Nordhager och Maja Härngren. Podcasten lades ned 2015.

Messiah Hallberg i "Let's dance" 2017

År 2017 var komikern med i danstävlingen "Let's dance". Där tävlade han med Nathalie Davidsson.