Hårda orden från Hans Wahlgren – ångrar att han lät Christian fria till Pernilla

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har varit förlovade i snart ett år. Nu berättar hon om sin fars tankar om giftermålet. 

Christian Bauer överraskade sin blivande fru med någonting som hans svärfar inte blev helt nöjd med.
Christian Bauer överraskade sin blivande fru med någonting som hans svärfar inte blev helt nöjd med.

I december 2022 förlovade sig Christian Bauer och Pernilla Wahlgren. Frieriet skedde under en skidsemester i Sälen, och på resan medverkade både Benjamin och Bianca Ingrosso samt Theo Wahlgren

Men innan Christian gick ner på knä frågade han både Bianca och Pernillas pappa Hans Wahlgren om lov. Hans sa då ja – ett beslut han nu ska ha sagt att han ångrar.

Christian Bauers överraskning till Pernilla 

Det är i podcasten "Wahlgren & Wistam" som Pernilla Wahlgren berättar om den händelse som ledde till att hennes pappa uttryckte att han ångrar sig. 

Christian Bauer ska nyligen ha överraskat sin blivande fru med att ta med henne på en fotbollsmatch. Lagen som spelade var Värnamo och Djurgården, och det sistnämnda laget ska familjen Wahlgren ha väldigt starka åsikter om då de håller på ett helt annat Stockholmslag.  

– Jag är född i en AIK-familj, berättar Pernilla Wahlgren i ett avsnitt av podcasten.

Pernilla har uttryckt sina känslor för AIK i ett tidigare sammanhang, då under en allsång i "Allsång på Skansen". Strax efter att gästartisten Zara Larsson sjöng ut "för vi hatar AIK" mitt under låten "Genom eld och vatten", kontrade Pernilla Wahlgren med att sjunga "åh vi älskar AIK".

När Pernilla Wahlgren väl satt där, mitt i Djurgårdspubliken med sin Djurgårsälskande blivande man, kände hon sig som en "förrädare", berättar hon i podcasten. En som inte heller kände sig helt nöjd med situationen är nämnda Hans Wahlgren. 

Hårda orden från Hans Wahlgren 

När han fick reda på att Pernilla blivit medtagen på en Djurgårdsmatch ska han enligt Pernilla själv ha uttryckt "vik hädan, vik hädan". 

Därefter ska han ha sagt, om än lite skämtsamt, att han ångrar att han lät Christian fria till Pernilla:

– Han sa "Christian nu ångrar jag att jag sa ja när du frågade om Pernillas hand", berättar Pernilla Wahlgren i podcasten.