Hårda orden från Oliver Ingrosso efter frågan om Zoe: "Ska inte gifta mig"

Oliver Ingrosso och Zoe-Fay Brown blev nyligen föräldrar till en liten pojke. Nu syns Oliver ett avsnitt av "Wahlgrens värld" där han ger raka besked om relationens framtid. 

Oliver Ingrosso och Zoe-Fay Brown.
Oliver Ingrosso och Zoe-Fay Brown.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer ska gifta sig 2024 

Den nya säsongen av "Wahlgrens värld" präglas av förlovningar, bröllopsplaner och nya familjemedlemmar. Pernilla Wahlgren och Christian Bauer förbereder sig för att säga "ja" till varandra, men kan det finnas fler bröllopsplaner inom familjen, kanske för de nyblivna föräldrarna Oliver Ingrosso och Zoe-Fay Brown

Denna tanke framför Bianca Ingrosso under den pågående säsongens tredje avsnitt. När Bianca, Pernilla och Oliver samlas för en måltid på restaurang Olli kommer nämligen ämnet bröllop på tal. 

Bröllopsbeskedet från Oliver Ingrosso: "Inte intresserad" 

Bianca frågar då sin bror om han har planer på att fria till sin flickvän, varpå Oliver ger det snabba och tydliga svaret "nej". Svaret gör till synes Bianca Ingrosso förvånad, men hon låter Oliver Ingrosso utveckla sitt svar.

Han förklarar då att han varken är intresserad av att vara gift eller av själva bröllopsfesten som ofta infaller efter en vigsel. 

– Jag ska inte gifta mig. Jag ska inte döpa ungen i kyrkan heller, säger han i avsnittet och fortsätter:

– Det är ingenting med det som säger att man älskar varandra mer bara för att man gift sig. Jag tror också att det lägger press på ett förhållandes axlar som egentligen inte behöver vara där. 

– Festen och grejer är jag inte intresserad av heller. Det är ju som när vi fyller år, jag vill ju helst bara vara så få som möjligt, avslutar han.