Influencern Alexandra Bring har gift sig med hemliga partnern – i häktet

Influencern och tvåbarnsmamman Alexandra Bring har gift sig, det berättar hon i en video på sin Youtubekanal. Men bröllopet blev inte riktigt som paret hade föreställt sig: "Oromantiskt".

Influencern Alexandra Bring har nyligen gift sig.
Influencern Alexandra Bring har nyligen gift sig.

När influencern Alexandra Bring och hennes partner, som hon varken nämner vid namn eller visar upp på sina sociala medier, gifte sig fick paret uppleva en vigsel som de inte riktigt hade föreställt sig.

– Vigseln blev ju väldigt spännande så att säga, berättar hon i videon.

Alexandra och hennes partner, som har döttrarna Lou, 4, och Tula, 2, hade bestämt sig för att hålla bröllopet så oromantiskt som möjligt eftersom de tänkt att de ska ha en stor bröllopsfest när de köpt ett landställe.

Läs också: Så håller du ett bröllopstal – stor guide med mall och exempel

Gifte sig i häktet

Men trots att paret bestämt sig för att deras bröllop skulle bli så oromantiskt som möjligt, blev vigseln långt ifrån vad paret tänkt sig – de gifte sig nämligen i häktet.

Den vigselförrättare som Alexandra Bring och hennes partner valt bor granne med familjen, så de hade först tänkt att vigseln skulle ske under kvällstid. Men paret insåg snabbt att de hellre ville att vigseln skulle ske under dagtid, därför var de tvungna att ta sig till vigselförättarens arbetsplats – som visade sig vara en polisstation i Stockholm.

– Vi kommer in i en lobby där det sitter, förmodligen några som är lite busiga, säger hon och tillägger att hon då blev glad över att hon inte tog på sig klänning dagen till ära.

"Fruktansvärt oromantiskt"

Hon beskriver rummet som hon och hennes nyblivna make vigdes i som ett "kapprum".

– Vi var liksom mitt i häktet, säger Alexandra Bring.

– Det var så fruktansvärt oromantiskt, ni skulle sett hur det ser ut. Så långt ifrån bröllop som man kan komma. Det var verkligen det sista sättet jag trodde att jag skulle gifta mig på.