Jesper och Mia Parnevik inlagda på sjukhus – ger svar på tal kring situationen

Jesper och Mia Parneviks Instagram-inlägg där de syns ligga i varsin sjukhussäng har oroat många följare. Nu berättar de vad sjukhusvistelsen handlade om.

Det var för ett par dagar sedan som ett gemensamt inlägg från Jesper och Mia Parnevik dök upp på Instagram. I inlägget syns paret ligga i varsin sjukhussäng – dock med varsitt leende på läpparna.

Mia och Jesper befann sig nämligen på sjukhuset för att göra en koloskopi – en undersökning där man kontrollerar tjocktarmen med hjälp av ett instrument.

"Vem visste att koloskopi var så här roligt... (Vi fick två för en par-deal).", skriver paret i inlägget.

Oro bland Jesper och Mia Parneviks följare

Bland kommentarerna syns följare som uttryckt sin oro för paret och som frågat varför de befann sig på sjukhus, men den oron behövde de inte ha särskilt länge då Jesper Parnevik var snabb med att ge svar på tal kring situationen.

Han berättar bland annat att de sövdes ned en halvtimme under tiden koloskopin genomfördes, att de kollade "tarmar och hals" samt att det "alltid är bra med check up ibland".

Detta är inte första gången paret Parnevik besöker sjukhuset tillsammans. Även förra året publicerade de bilder från ett gemensamt sjukhusbesök då de båda låg inlagda för operation. Du kan läsa mer om det här.