Johan Rabaeus och Camilla Thulin har gift sig i smyg – efter 30 år som par

Johan Rabaeus och Camilla Thulin har slagit sina påsar samman – efter 30 år som par. Nu bekräftar designern bröllopslyckan. 

Johan Rabaeus och Camilla Thulin har gift sig efter 30 år.

Skådespelaren Johan Rabaeus, 76, har stått i rampljuset i över 50 år och har en minst sagt ett blomstrande cv.  Han har medverkat i otaliga tv-serier och filmer som ”Ivan Kreuger”, ”Ondskan”, ”Sound of music”, ”Ett drömspel” och ”Den girige”. 

Även privatlivet blomstrar för skådepelaren.  I början på 1990-talet träffade han kärleken Camilla Thulin, 63, på en premiärfest på Stadsteatern. 

– Vi är båda ganska starka och rätt udda, men i vår uddahet funkar vi väldigt fint ihop, berättade Camilla Thulin i en intervju med tidningen Hälsoliv 2016, på frågan om vad de föll för hos varandra. 

Hon fortsatte: 

– Vi förstår varandra och har inte synpunkter på om den andra inte hinner hem till middagen. Vår åldersskillnad gör också att vi inte konkurrerar med varandra. Vi stöttar varandra i våra respektive yrken i både uppgång och fall. 

Till vardags bor paret i en stor lägenhet på Södermalm i Stockholm och har även ett sommarhem i Turkiet som de håller väldigt kärt. 

Johan Rabaeus och Camilla Thulin 2004.

Därför valde Johan Rabaeus och Camilla Thulin att inte skaffa barn

Paret varit tillsammans i över 30 år men har valt att inte skaffa barn.  I en intervju med Aftonbladet från 2022 har Johan berättat om livsbeslutet. 

– Det där med villa och Volvo har nog aldrig varit något för oss. Vi har en vovve och jag har kontakt med bonusbarn från tidigare förhållanden. Det räcker bra. Men under en period ville jag faktiskt ha barn men då stretade Camilla emot.

Att frivilligt ta beslutet att inte skaffa barn är något som flera har åsikter om enligt Johan och det är en fråga han är trött på att få. 

– Ja, folk har alltid åsikter när man väljer att inte skaffa barn. Jag kan bli jävligt provocerad av det där. Vi som inte har barn existerar faktiskt också.

Även Camilla har uttalat sig om beslutet och har tidigare sagt att deras val att inte skaffa barn ihop har varit ett sätt för dem att hålla gnistan vid liv. Något Johan håller med om: 

– Det känns tokigt att måla upp det som att det skulle vara massa problem med barn. Men det är inget för oss. Vi har livskvalitet på andra sätt.

Läs mer: Därför har Johan Rabaeus och Camilla Thulin inte skaffat barn: ”Massa problem”

Johan och Camilla har gift sig i smyg 

Och livskvalitet har de sannerligen. De spenderar mycket tid i sitt älskade sommarhus i Turiket och nyligen valde de att slå sina påsar samman. Efter att ha levt ihop i över 30 har paret nu gift sig. 

När Johan Rabaeus gästade Titti Schultz i ”P4 Extra – Gästen” hintade han om att ett giftemål var på gång. 

– Camilla tar upp det ibland, av rent juridiska skäl. Det har att göra med huset vi har i Turkiet vid ett frånfälle, så måste man vara gift enligt krångliga turkiska lagar. Som gör att vi kanske slår till. Vi måste ju, berättade han då. 

Och nu har paret blivit man och hustru, bröllopet ägde rum i allra största hemlighet. Till Svensk Damtidning bekräftade Camilla Thulin bröllopslyckan men vill inte ge ytterligare detaljer.  

– Det stämmer, vi har gift oss i lönndom, skriver Camilla till tidningen. 

Johan Rabaeus och Camilla Thulin 2013.