Kärleken, gården och utbildningen: Här är allt vi vet om paret Mandelmann

Gustav och Marie Mandelmann är det omåttligt populära paret som driver gården Djupadal i Skåne. Men hur träffades paret Mandelmann, vad har de för utbildning och sist men inte minst – när börjar den nya säsongen av Mandelmanns gård?

Hur träffades Gustav och Marie Mandelmann och vad har de för utbildning?

Gustav och Marie Mandelmann driver ett ekologiskt jordbruk med trädgårdar på gården Djupadal i Skåne. Gården med det ekologiska jordbruket har de drivit sedan 1996.

Hur träffades Gustav och Marie Mandelmann?

Paret träffades på Gerlesborgsskolan i Bohuslän – konstskolan där Marie Mandelmann utbildade sig inom stenhuggeri och Gustav Mandelmann, som pausat sina läkarstudier, kom för att måla. Paret gifte sig senare i rådhuset på Kungsholmen i Stockholm.

Vad har Gustav Mandelmann för utbildning?

Gustav Mandelmann gick flera terminer på läkarlinjen tills han beslutade sig för att hoppa av.

Därefter följde flera på- och avhoppningar från läkarutbildningen tills han till slut bestämde han sig för att istället prova på en ettårig journalistutbildning, som han senare slutförde.

Mandelmanns gård – Djupadal i Skåne

Efter att journalistutbildningen var klar började deras jakt efter en gård. Till slut fann de gården Djupadal i Skåne, ett gammalt dödsbo vars ägare fattat tycke för paret Mandelmann. Trots bud som låg över deras fick de lov att köpa gården som hela svenska folket har fått ta del av genom de populära programmen "Mandelmanns gård" och "Mandelmanns jul".

När börjar den nya säsongen av Mandelmanns gård 2022?

Säsong 7 av Mandelmanns gård börjar den 11 januari 2022 på TV4. I den nya säsongen utlovas nya sidor av paret:

– Det blir ett kärt återseende med paret Mandelmann som välkomnar såväl trogna som nya tittare till sin vardag på gården. I årets säsong kommer vi att få stifta bekantskap med nya sidor av Gustav och Marie, och komma närmare paret än tidigare, säger Caroline Norrby, exekutiv producent i ett pressmeddelande.

Källa: Allas, TV4