Så mycket tjänar Gustav och Marie Mandelmann

Gustav och Marie Mandelmann – kanske är de ett av Sveriges populäraste par? Tillsammans driver de gården Djupadal, men de har även de mycket omtyckta TV4-programmen "Mandelmanns jul" och "Mandelmanns gård". Så hur mycket tjänar tv-paret?

Hur mycket tjänar Gustav och Marie Mandelmann?
Hur mycket tjänar Gustav och Marie Mandelmann?

Gustav och Marie Mandelmann är det populära paret och tv-personligheterna som driver gården Djupadal i Skåne. Paret frontar även programmen “Mandelmanns jul” och succéprogrammet “Mandelmanns gård”, som har premiär med en ny säsong på TV4 den 11 januari 2022.

Gustav Mandelmann hoppade av läkarutbildningen

Gustav Mandelmann har tidigare berättat att han hoppade av och på läkarutbildningen ett flertal gånger i sina unga år, men att han till slut bestämde sig för att ändra riktning för gott. Då genomförde han en ettårig journalistutbildning, men inte heller det yrket skulle bli hans framtida karriär. Idag driver han istället gården Djupadal tillsammans med Marie Mandelmann.

Gården, med det ekologiska lantbruket, har de drivit sedan 1996. I början ska Gustav och Marie Mandelmann inte ha haft det helt lätt ekonomiskt, men idag verkar paret ha det bättre på den fronten.

Hur mycket tjänar Gustav och Marie Mandelmann?

Så hur mycket har egenltligen paret Mandelmann i lön idag? Under 2020 hade Gustav Mandelmann en fastställd förvärvsinkomst på 400 156 kronor, skriver Nyheter24. Han har även ett aktivt överskott av näringsverksamhet på 24 617 kronor.

Marie Mandelmann hade 2020 en fastställd förvärvsinkomst på 433 264 kronor och ett överskott på 27 738 kronor.

Källa: Nyheter24