Klara Hammarströms tio syskon, uppbrottet från pojkvännen och så mycket tjänar hon

Här kan du läsa mer om artisten Klara Hammarström! 

Klara Hammarström var tidigare tillsammans med hockeyspelaren Alexander Holtz.

Klara Hammarström blev känd för den stora massan när hon medverkade "Melodifestivalen" för första gången. Året var 2020 och låten hon tävlade med var "Nobody". Därefter följde två år då Klara syntes i "Melodifestivalen". 2021 tävlade hon med låten ""Beat of Broken Hearts" och 2022 var hon med med låten "Run to the hills". 

Klara Hammarström.

Klara Hammarström: Ålder 

Artisten är född den 20 april 2000. Hon fyllde alltså 24 år 2024. 

Ridsporten 

Klara Hammarström har även en karriär inom ridsport. Hon är uppvuxen i en ryttarfamilj och har själv varit tävlingsryttare. 

Klara Hammarströms föräldrar och syskon 

Klaras familj är stor. Hon har hela tio syskon, varav en av dem är hennes tvillingsyster, Selma

Förutom nämnda Selma har Klara även syskonen MathildaAmanda och Lukas – tre personer som faktiskt är trillingar. 

De har även syskonen IngemarJulianEllenAdamAnnabel och Florian

Föräldrar till Klara Hammarström är Anna och Eskil Hammarström

Har Klara Hammarström pojkvän? 

Klara Hammarström var tidigare tillsammans med hockeyspelaren Alexander Holtz. De gjorde nyligen slut, och i början av 2024 pratade Klara om huruvida hon ville börja dejta snart igen eller ej: 

– Jag är så jävla nöjd med min status i livet, så det ska vara en riktigt jävla bra kille. Annars får det vara, har hon tidigare sagt till Expressen

Alexander Holtz och Klara Hammarström.

Klara Hammarström och Martinus Gunnarsen 

Det florerade också nyligen ett rykte gällande Klara och årets Mello-vinnare, Martinus Gunnarsen. De ska ha setts umgås en hel del under finalens efterfest. 

Det var Aftonbladets Schlagerbloggen som hade spanat in Klara och Martinus på festen, och sett att de även lämnade festen tillsammans. 

Klara och Martinus har själva inte pratat om huruvida de har en relation eller ej. 

Tvillingarna Marcus och Martinus Gunnarsen.

Hur mycket tjänar Klara Hammarström? 

Enligt uppgifter från Skatteverket som Familjeliv tagit del av hade Klara Hammarström en fastställd förvärvsinkomst på 218 400 kronor under 2022, vilket ger en lön på 18 200 kronor i månaden. 

Fram till början av 2024 var hon också involverad som styrelseledamot i bolaget Mitt hjärta music AB – ett bolag som bedriver verksamhet inom artisteri och musikproduktion. Bolaget har Klaras mamma Anna som VD och pappa Eskil som styrelsesuppleant. Under 2023 omsatte bolaget hela 2 459 000 kronor. 2022 omsatte bolaget 810 000 kronor.