Linn Hegdals fina hyllning till Filip Lamprecht – visar lyxiga firandet

Filip Lamprecht firar sin 27:e födelsedag på Maldiverna – och hyllas nu på sociala medier. "Utan tvekan min absoluta favoritperson", skriver flickvännen Linn Hegdal i en post. 

Linn Hegdal och Filip Lamprecht.

Filip Lamprecht och Linn Hegdal har varit tillsammans sedan början av 2023, men det var först i januari 2024 som de visade upp sin kärlek offentligt för första gången. 

"1 år idag! Jag är störtkär, lycklig och utöver att hon spiller ganska ofta och nyser lite märkligt så är hon fan otrolig", skrev Lamprecht i ett inlägg på Instagram då. 

Sedan dess har paret synts en hel del i varandras flöden, och även Filip Lamprechts mamma, Kristin Kaspersen, har varit med och delat glädjen över turturduvornas kärlek. 

"Älskar er sååå!!!", har Kristin kommenterat under Filips inlägg om sin kärlek till Linn. 

Fyller 27 

Sedan kärleksbeskedet har det hänt en hel del i Filip Lamprechts liv. Han har flyttat in i sin nyrenoverade på Södermalm i Stockholm, nyheten om att han är med i "Sveriges mästerkock VIP" har släppts och nu har han även fyllt år – hela 27 år. 

Firade födelsedagen på Maldiverna 

Födelsedagen firades stort, inte minst av Kristin Kaspersen. När födelsedagen går av stapeln befinner sig Kristin nämligen på Maldiverna tillsammans med sina två söner, födelsedagsbarnet Filip och yngsta sonen Leon

På den lyxiga semestern firades Lamprechts födelsedag med frukost i deras privata pool, och på sociala medier han har fått flera gratulationer och fina hyllningar: 

Kristin Kaspersens fina hyllning till sonen 

I ett inlägg har Kaspersen formulerat några väl valda ord till sin son: 

"Du var en superstar från det att du föddes (swipe) och det har du fortsatt att vara. Så tacksam jag som mamma fått följa dig genom åren när du provat dina vingar och jag vill du ska veta jag alltid står här bakom när du än behöver. Så obeskrivligt stolt över den kärleksfulla, varma och roliga man du blivit", skriver hon i inlägget. 

Linn Hegdals fina ord till Filip Lamprecht 

Även flickvännen Linn Hegdal har uppmärksammat Filip på födelsedagen:

"GRATTIS Är så glad i dig och älskar dig så mycket, så mycket!", skriver hon i en post och tillägger:

"Utan tvekan min absoluta favoritperson!!!"