Lotta Engbergs stora bröllopslycka – visar upp glädjen: ”Så vackert”

Lotta Engberg och doktor Mikael Sandström har varit ett par sedan 2020. Nu berättar Lotta om den stora bröllopslyckan i familjen. 

Lotta Engbergs äldsta dotter har gift sig!

Det var i slutet av januari 2020 som Lotta Engberg öppet flörtade med Mikael ”Soldoktorn” Sandström i Aftonbladet. 

– Doktor Mikael tycker jag är intressant. Honom är jag lite nyfiken på. Om han ringer kan jag tänka mig att gå på dejt, sa hon då och endast sex månader senare kunde Lotta och Mikael bekräfta att de var ett par.  

Sedan dess har de kilat stadigt och verkar vara störtförälskade i varandra. De åker på resor, spelar golf, umgås med alla barn och barnbarn och unnar sig god mat och dryck. 

Mikael Sandström och Lotta Engberg.

Lotta om relationen med Mikael 

Lotta har tidigare berättat om relationen med Mikael, och hon beskriver deras liv ihop som väldigt roligt. I en intervju med Amelia fick Lotta frågan om hon och Mikael har det mysigt ihop, något Lotta menar att de inte har. 

– Nej inte mysigt, det är fel ord. Vi har förfärligt roligt och intensivt ihop. Mikael har så många rävar bakom öronen. Han är en fantastiskt sprallig kille. Vi är fortfarande i nykärsstadiet och fnittrar och grejar mycket. 

Vidare beskriver Lotta hur de vårdar relationen och hur de får vardagen att gå ihop. 

– Det är inget vi tänker på. Vi vårdar den timvis och situationsvis, om jag säger så. Det finns en grundinställning att vi vill att den andra ska må bra. Då blir det bra och blir det inte det får man säga till, säger Lotta. 

Lotta Engbergs bröllopslycka 

Lotta Engberg har två döttrar från äktenskapet med saxofonisten Anders Engberg. De båda döttrarna, Malin och Amanda , är i dag i 35-årsåldern i dag, har valt ett liv utanför offentligheten.

Det är inte ofta som Lotta publicerar bilder på sina döttrar. Men nu delar hon med sig av ett riktigt glädjebesked. Hennes förstfödda dotter Malin har nämligen gift sig! 

Bröllopet ägde rum under den gånga helgen i Skövde. 

Hemma igen efter en superhelg i Skövde. Så var äldsta dottern bortgift. One to go!!!”, skriver Lotta på Instagram till en bild på Mikael och deras älskade hund Nova.

Oh, va mysigt. Förstår att ni haft en super helg inte varje dag man gifter bort sin dotter”, skriver en person i kommentarsfältet. 

Härligt med bröllop, grattis till din dotter!”, hälsar en annan. 

Underbart med bröllop, Grattis så mycket till Malin”, kommenterar en tredje. 

Känslosamt med bröllop, och så vackert.”, hälsar en fjärde. 

Läs mer: 

Vad kan man kasta på brudparet istället för ris? 

10 förslag på lyckönskningar att skriva i brudparets bröllopskort