Magdalena Graaf tvingas uppsöka vård – efter systern Hannahs oro: ”Förhoppningsvis...”

Magdalena Graaf berättar om en upptäckt som väckt stor oro hos lillasystern Hannah. Nu tvingas Magdalena uppsöka vård. 

Upptäckten hos Magdalena Graaf väcker oro hos Hannah.

Magdalena Graaf, 48, slog igenom som väldigt ung och har stått i rampljuset i majoriteten av hennes liv. Hennes stora genombrott kom på 90-talet tillsammans med lillasystern Hannah Graaf, 45. Systrarna gjorde stor succé som både modeller och popduo.

Magdalena är idag en omtyckt tv-personlighet, företagare och influencer. Hon har en nära relation till sina följare, både på sin blogg och sin Instagram där hon öppenhjärtligt delar med sig av sin vardag, sina tankar och funderingar om både stora och små saker. 

Systrarna Graaf 1998.

Magdalena Graaf har funnit kärleken igen 

Senaste åren är det främst Magdalenas kärleksliv som stått i fokus i medierna. 

I mars 2021 gick hon ut med att hon funnit kärleken i Louie Marti, 45. Senare samma år förlovade de sig, men året därpå beslutade de sig för att gå isär. 2023 återförenades paret, det var även i samband med att de spelade in serien "Typiskt romer" tillsammans. Under våren samma år gick de sedan ut med att de förlovat sig på nytt

Men det blev inget bröllop av den andra förlovningen heller. Bara några månader senare meddelade paret att de valt att gå skilda vägar igen.

I början på året kunde Magdalena dock avslöja att hon funnit kärleken på nytt. Denna gång i Sasa Jensen, 50. På bloggen berättade hon om fjärilarna hon upplever med den nya pojkvännen. Det visar sig även att Magdalena och Sasa har ett långt förflutet. 

"Vi har sprungit runt som två tonåringar och kladdat på varandra. Så det har väl knappt undgått någon stackare", skriver Graaf och tillägger sedan: 

"Vi sprang på varandra för en tid sen. En gammal, gammal ungdomskärlek från tonåren." 

Magdalena Graaf och pojkvännen Sasa Jensen.

Hannahs oro för Magdalena – uppsöker vård

På bloggen får Magdalenas följare hänga med på både upp och nedgångar i hennes liv. Nyligen delade hon med sig av något oroväckande. Hon berättar nämligen att hon håller sig i skuggan nu när vårsolens strålar börjar strila. Hon har nämligen upptäckt ”grejer” i ansiktet som fått lillasyster Hannah att oroa sig. 

”Vill inte steka mig. Har en tid till en hudläkare på Hötorget på fredag. Fått några lite underliga grejer i ansiktet (som Hannah är orolig för). Ska kolla upp det och bli försäkrad om att det förhoppningsvis inte är något farligt”, skriver Magdalena i bloggen

I inläggets kommentarsfält får Magdalena pepp och kärlek från sina läsare inför det kommande läkarbesöket.