Magdalena Graaf och Louie Marti har förlovat sig – igen

Efter uppbrottet och den brutna förlovningen har Magdalena Graaf och Louie Marti hittat tillbaka till varandra. Nu visar de upp nya förlovsningslyckan.

Magdalena Graaf och Louie Marti.
Magdalena Graaf och Louie Marti hittade tillbaka till varandra efter uppbrottet i november 2022.

TV-profilen Magdalena Graaf avslöjade 2021 att hon funnit kärleken i skådespelaren Louie Marti. Senare samma år förlovade sig paret efter att Louie friat till Magdalena på ett kebabhak efter en filmpremiär.

"Jag har väntat på rätt tillfälle i nästan 2 månader. Allt från resor, båtturer och familjemiddagar. Men inget har känts riktigt rätt. Ni som gjort detta vet hur det känns. Man vill ju det ska bli perfekt", skrev Louie Marti på sin Instagram efter frieriet.

Uppbrott och avbruten förlovning

Närmare ett år efter förlovningen, i november 2022, berättade Magdalena på sin blogg att paret valt att gå skilda vägar och förklarar att kärleken mellan dem har försvunnit men att de fortfarande är goda vänner.

"Vi har haft två helt fantastiska år ihop. Livslång vänskap och en bra axel och vän att vända sig till när livet knackar FÖR oss båda", skrev hon då.

Innan uppbrottet spelade Magdalena och Loui in den utbildande serien Typiskt romer på SVT och UR, en serie som hade premiär under våren 2023. Inför premiär bekräftade paret att de hittat tillbaka till varandra och gett kärleken en andra chans.

"Programmet som gjorde att vi gjorde slut. Och som även gjorde att vi fan varandra igen", skrev Louie på Instagram.

Läs mer: Louie Mart om serie med Magdalena Graaf: "Fann varandra igen"

Magdalena Graaf och Louie Marti har förlovat sig för andra gången

Paret syns flitigt på varandras sociala medier och reste nyligen till Spanien tillsammans. Under resan berättade paret att de förlovat sig – igen. På Instagram delade Marti den glada nyheten.

"Förlovade igen med Magdalena Graaf igen, nu jävlar blir det bra".

Stort grattis till den nyförlovade paret!