Malin Olssons fina ord till fästmannen på 30-årsdagen: "Vi älskar dig"

Malin Olsson och Simon Peyron träffades när hon var 32 och han var 21. Nyligen fyllde Peyron 30, något som Olsson bland annat firade genom att publicera en kärlekshyllning till sin fästman. 

Malin Olsson och Simon Peyron har varit ett par i snart tio år.
Malin Olsson och Simon Peyron har varit ett par i snart tio år.

Familjen Olsson-Peyron i "Fixarjulen" på SVT

Programledaren Malin Olsson och musikern Simon Peyron har varit ett par i snart tio år och har sedan de blev tillsammans 2014 fått två barn, döttrarna Blanka och Hedda, och förlovat sig. 

Hela familjen Olsson-Peyron syns i SVT-programmet "Fixar julen" som sänds på SVT Barn under november. 

LästipsMalin Olssons Fröken Sverige-vinst, barn och åldersskillnaden med Simon Peyron

Malin Olssons fina hyllning till Simon Peyron

Men att det ovan nämnda barnprogrammet sänds är bara en av höjdpunkterna som sker i november. Simon Peyron firar nämligen födelsedag åtta dagar in i månaden, och i år fyllde han hela 30 år. 

Under födelsedagen tog Malin Olsson tillfället i akt och tillägnade ett helt inlägg på sociala medier till sin fästman för att yttra några väl valda ord: 

"GRATTIS vår bästa @simonpeyron 30 år! Jag känner INGEN som är en sådan idéspruta som du, som är en sådan fantastisk och mjuk pappa som du, som är så svår att väcka som du, som topsar öronen så ofta som du, som ger så varma kramar som du och som har ett sådant engagemang som du!", skriver hon i inlägget och fortsätter: 

"Tänk att du finns, vi älskar dig och tänk att du tog dig in i 30-klubben det kändes som att du skulle vara ”20 någonting förevigt”"