Många reaktioner efter Steffo Törnquists bild med barnbarnet: "Herregud"

Steffo Törnquist har blivit farfar och har sedan bebisens ankomst delat med sig av flera bilder på nytillskottet. Efter den senaste bebisbilden som programledaren lagt upp i sitt flöde har det strömmat in kommentarer från följare som uttrycker sina åsikter om Steffo och sonen Max.

Steffo Törnquist blev farfar i somras.
Steffo Törnquist blev farfar i somras.

Steffo Törnquist blev farfar sommaren 2023

I somras blev programledaren Steffo Törnquist farfar för första gången. Det var då sonen Max som fick en dotter tillsammans med sin partner Darya.

Sedan familjens nytillskott kom till världen har Steffo uppdaterat sina följare med flertalet bilder på bebisgos mellan farfar och barnbarnet Leiah.

"Efter tre dagar på detta klot har Leiah skickligt kopplat greppet och farfar kommer ALDRIG att förmå sig neka någon önskan", skrev Steffo till den första bebisbilden som publicerades i flödet.

Visar upp barnbarnet

På Steffos senaste bebisbild syns inte bara han och Leiah, utan även pappa Max är med på ett hörn.

"Tre generationer som gillar att gå på krog", skriver Steffo Törnquist till bilden.

Bilden på Steffo och hans barn och barnbarn har genererat många reaktioner i kommentarsfältet. En av de som kommenterat är komikern Nour El Refai:

"Du är så kär i henne det är så fint", skriver hon.

Även Steffos TV4-kollega Tilde de Paula Eby har kommenterat under bilden:

"Så otroligt stort och fint!", skriver hon.

Kommentarer om Steffo och sonen Max

I kommentarsfältet under bilden finns många som uttrycker sig som profilerna ovan, att de så tydligt ser den fina kärlek Steffo har för sitt barnbarn.

Men det är också andra tankar som dykt upp hos följarna när de sett bilden, nämligen att de tycker att Steffo och hans son Max är väldigt lika.

"Så lika du och din son är! Mysigt ni har det med lilla prinsessan"

"Herregud vad sonen är lik pappa"

"JÖSSES vad lika varandra! Grattis till er alla"

"Far och son upp i dan"

"Oj vad lika ni är"

"Så lika profil - far och son"

"Lika som en trillingnöt"

"Lika som bär"

Ja, så lyder bara några av de kommentarer rörande likheterna som finns mellan Steffo Törnquist och sonen Max. Mysigt verkar far, son och barnbarn i alla fall ha det!