Mariettes ärliga ord efter hustruns fråga om fler barn: "Finns inget..."

Mariette och Isabelle Hansson blev nyligen föräldrar till en liten flicka. Nu öppnar de upp för diskussionen om ett fjärde barn. 

Mariette Hansson.
Mariette Hansson.

Artisten Mariette Hansson välkomnade nyligen sitt andra gemensamma barn med sin hustru Isabelle Hansson. Isabelle har även en sexårig dotter från ett tidigare förhållande. 

Familjen Hansson, som gjort sig kända på sociala medier under namnet "Familjen & Co.", är idag en familj på fem. Men kan det komma att bli tillökning i familjen inom den närmsta tiden? 

I ett videoinlägg som Isabelle Hansson publicerat på familjens gemensamma Instagram-konto uttrycker hon att Mariette nämnt att hon vill ha "sitt eget band" samt att det kan vara bra att passa på att utöka familjen när de ändå är igång: 

"Ni minns väl också att min fru @marietteofficial har sagt att hon vill ha sitt eget band? Bättre att smida när järnet är varmt", skriver Isabelle i inlägget.

I inlägget finns också en video där Mariette syns hålla parets nyfödda dotter i famnen, samtidigt som två stolta syskon pussar och gosar med bebisen. 

– Vad säger du älskling, ska vi köra en till när vi ändå är igång?, hörs Isabelle säga i videon, varpå Mariette svarar genom att se ytterst skeptisk ut. 

Mariette ger även svar på tal i kommentarsfältet, där hon skriver att det inte finns något bevis på att hon vill ha fler barn just nu:

"Nej nej det finns inget skriftligt bevis på det", kommenterar Mariette under inlägget.

Frågan om familjen Hansson bör bli fler eller ej har skapat en hel del reaktioner i kommentarsfältet: 

"Kör bara!! Så fina ungar & härliga morsor"

"Skriftligt eller ej, när man är så duktig på nåt som ni är på att tillverka söta barn så är man nog näst intill skyldig att fortsätta tillverka fler bebisar"

"Ja för sjutton kör innan ni blir för gamla."

"Ja för katten 1 bebis till om 9 mån!"